Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası’nda Bayrak Değişimi

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanılığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Yeni Başkan Burhan Daş eski Başkan Cebrail Polat’tan bayrağı devraldı.

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası’nda Bayrak Değişimi

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odasında bayrak değişimi yaşandı.

Fırat Üniversitesi Jeoloji bölümünde düzenlenen devir teslim töreninde Başkan Cebrail Polat görevi yeni başkan Burhan Daş’a devretti.

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası İl Başkanı Burhan Daş, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DAŞ: İLK ELAZIĞ’DAKİ KURUM VE KURULUŞLARA ZİYARETLERDE BULUNACAĞIZ

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası İl Başkanı Burhan Daş, “ Ekiple birlikte Elazığımız için, mesleğimiz için ve tüm meslek dallarındakiler için ne yapabiliriz diye tartışıp çalışacağız. Bu anlamda ilk Elazığ’daki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunacağız. Ziyaretlerde hem meslektaşlarımızı ziyaret edeceğiz hem de bu kurumdaki idarecilerle görüşüp jeoloji mühendisleri olarak onlara ne katkı sunabiliriz ve birlikte hangi çalışmaları yapabiliriz diye tartışacağız. Bunun akabininde ilçeleri ve ilçe belediyelerini ziyaret edeceğiz. Sadece Elazığ merkeze bağlı kalmayıp tüm ilçelerde ilçedeki kurumlarla da görüşüp hem kurumlara hem halkımıza ne katkı sağlayabiliriz. Bunun için istişare edeceğiz ve bir sonuca varmaya çalışacağız. ” dedi.

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası İl Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy amaçlarını paylaşarak eski başkan Polat’a plaket taktim etti.

AKSOY: JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNİN YAPMASI GEREKİLENLERİN DAHA TİTİZ UYGULAMASI GEREKTİĞİNİ İFADE EDİYOR

Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası İl Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy, “ Elazığ’ımız deprem kuşağı üzerinde. Yaklaşık iki yıl önce büyük bir deprem yaşadık. Buda bize jeoloji mühendislerinin yapması gerekilenlerin daha titiz uygulaması gerektiğini ifade ediyor “ dedi.

Eski Başkan Cebrail Polat’ta bayrağı devralan Başkan Daş ve yönetimine başarılar diledi.

POLAT: ÇALIŞMALARINDA MUTLAKA KENDİLERİNİN YANINDA OLACAĞIZ

Eski Başkan Cebrail Polat, “ Yönetimin heyecanında gururundan çok mutluydum. Bundan sonraki çalışmalarında mutlaka kendilerinin yanında olacağız. Bende kendilerine ve yönetime tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2022, 20:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137