3. Ligdeki temsilcilerinden Elazığ Karakoçan FK yeni sezon kadrosunu oluşturma çalışmaları kapsamında daha önce tespit ettiği 23 oyuncunun katılacağı futbolcu seçmeleri yapacak.

“GELECEK VAAT EDEN İSİMLERİ BELİRLERSEK ONLARI DA TAKIMIMIZA KAZANDIRACAĞIZ”

Elazığ Karakoçan Futbol kulübü Teknik Sorumlusu Ender Çınar, “Yeni sezon öncesi yönetim kurulunun transfer çalışmalarını yürüttüğünü belirterek; "Kadromuzu bugüne kadar 5-6 oyuncu ile takviye ettik. Bunun yanında ilimizde 10-15 Temmuz arasında düzenleyeceğimiz futbolcu seçmesine birçok ilden katılacak olan genç oyuncular olacak. Burada beş gün süresince 23 oyuncuyu misafir ederek, bu oyuncular ile saha çalışması, pas çalışması, dar alanda pas çalışması, kanat organizasyonları gibi farklı antrenmanlar yaparak onları değerlendireceğiz. Burada bize yarayacak, gelecek vaat eden isimleri belirlersek onları da takımımıza kazandıracağız” dedi.

“24 VEYA 25 TEMMUZ’DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Yeni sezon hazırlık çalışmalarını 15 Temmuz olarak belirlediklerini ancak Kurban Bayramının bu tarihi olumsuz etkilediğini belirten Ender Çınar, “ Yeni sezon hazırlık çalışmalarını Kurban Bayramından hemen sonra başlatacağız. 24 veya 25 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. İlk etap hazırlık kampımızı ilimizde yapacağız. Ardından da yönetim kurulumuzun belirleyeceği, büyük ihtimalle Erzurum'da ikinci etap hazırlık kampı çalışmalarımızı yapacağız. Amacımız hazırlık çalışmalarımıza kadar 7-8 nokta transfer yaparak yeni sezon öncesi belirleyeceğimiz hedefimize ulaştıracak oyuncu grubuna sahip olmak. Hazırlık kampı çalışmalarının ardından 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig takımlarının kiraya verecekleri genç oyuncuları takip ederek bunlardan da kadromuza takviye yapmanın çabasında olacağız” diye konuştu.