Elazığ Kız İlk Öğretmen Okulu’nun Öğretmen ve Öğrencileri 24 Kasım’da Buluşacak

Elazığ Kız İlk Öğretmen Okulunun öğretmen ve mezun öğrencileri, 24 Kasım’da Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenecek olan programda buluşacak.

Elazığ Kız İlk Öğretmen Okulu’nun Öğretmen ve Öğrencileri 24 Kasım’da Buluşacak

Anılarda Elazığ Kız İlk öğretmen Okulu” programı 24 Kasım Perşembe günü okulun öğretmenleri ve mezun öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi katkılarıyla, Elazığ Kent Konseyi, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Türk Edebiyatı Vakfı, Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı, Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği, Elazığ Kız İlköğretmen Okulu Mezunları ve Manas Yayıncılık tarafından düzenlenen “Anılarda Elazığ Kız İlköğretmen Okulu” programı paneller ve konserler yer alacak.

İlk program Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde saat 09.00’da başlayacak.

Kitap tanıtımının da yer alacağı program kapsamında düzenlenecek olan panelin oturum başkanlığını Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz yapacak..  “Elazığ Kız İlköğretmen Okulundan Eğitim Fakültesine Öğretmenlik” paneline Dr. Mahmut Kaplan, Mehmet Emin Halim, Şükran Tor ve Muazzez Karakoç Töremiş de konuşmacı olarak katılacak.

Panel sonrası Elazığ Kız İlköğretmen Okulunda uzun yıllar öğretmenlik yapmış eğitimcilere ve okuldan mezun olan öğrencilere Onur Belgeleri takdim edilecek.

Program, Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneğinin Türk Sanat Müziği konseri ile sona erecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137