Elazığ Konseri İptal Edilen İrem Derici Açıklama Yaptı

30 Eylül tarihinde Elazığ’da konser verecek olan İrem Derici’nin Elazığ konseri bazı grupların tepkilerinin ardından iptal edildi. Konseri iptal edilen İrem Derici açıklama yaparak, “En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin” dedi.

Elazığ Konseri İptal Edilen İrem Derici Açıklama Yaptı

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanlığınca organize edilen Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın da sponsor olduğu Geleneksel Salçalı Köfte Festivali’ne bu yıl sanatçı İrem Derici davet edilmişti.

30 Eylül tarihinde Elazığ’da konser vereceği duyurulan İrem Derici, şehirde bazı grupların tepkilerini çekti.

Bazı siyasi parti il temsilcileri ve bazı STK’lar İrem Derici’nin Elazığ’da konser vermesini istemediklerini açıklayarak konserin iptal edilmesini istediler.

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası de sanatçı İrem Derici’nin konserini bazı grupların tepkisi üzerine iptal etti.

İREM DERİCİ TEPKİ GÖSTERDİ

Konseri iptal edilen Sanatçı İrem Derici, resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak konserinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Sanatçı İrem Derici 30 Aralık 2021 tarihinde de Elazığ’da bir AVM’nin açılışında konser vermişti. Derici açıklamasını o konserin görüntülerini paylaşarak yaptı.

SANATÇI İREM DERİCİ’NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE;

Sevenlerimle aramıza giremezsiniz diyen Sanatçı İrem Derici açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarih 30 Aralık 2021, ELAZIĞ KONSERİMİZ Görüyorsunuz İZDİHAMI, SEVGİ SELİNİ! Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu.

Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben SANATÇIYIM! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin!

Bende renk, dil, din, ırk ayrımı olmaz. Ben sadece SEVERİM! HEM DE ÇOK SEVERİM! SENİ ÇOK SEVİYORUM ELAZIĞ”

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2022, 23:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137