Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2021 olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Kurulda Başkan Adayı Mustafa Alanbay, seçim yapılması ile ilgili oylamaya gidilmesini istedi.

Oylamada seçim yapılması oy çokluğu ile ret edildi ama sesler yükselmeye devam etti.

Başkan Mehmet Demirelli “Ben 1975 beri burada çıraklığım, ustalığım ve kalfalığım ile 60 yaşına gelmiş biriyim. Esnaflarımız burada bir birlerini çok iyi tanırlar. Kulağıma gelen dedikodular var. Benim buradaki yetkim denetim kurulu başkanıyım. Diğer sanayinin de başkanıyım. Yani bu 1163 sayılı kooperatif kanunlarında çok mahkeme gördüm. Ben buranın esnafıyım” dedi.

Tartışmalar devam ederken söz alan Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cebrail Karlıdağ, 16 ayda tapusu olmayan iş yerlerine tapularının dağıtıldığını kaydetti.

KARLIDAĞ: HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Başkan Cebrail Karlıdağ yaptığı açıklamada “Genel kurulumuzun sanayimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaptığımız çalışma ile ilgili değerli üyelerimizi bilgilendirmek istiyorum. Göreve geldiğimizde tapusu olmayan işyerleri mevcuttu. 16 adet işyerinin tapusunu verdik. Kalan 5 adet iş yerinin veraset sorunları çözülmeyince onların tapusunu veremedik. Onlarda kendi aralarında anlaşırlarsa tapularını vereceğiz. Sanayimizi yeniledik. Devamı da gelecek bunların. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

VİDEO