Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Elazığ’da olmak üzere çevre illerde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ milletvekilleri açıklama yaptı.

MİLLETVEKİLİ BULUT AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, "Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Elazığ’da hissedilen 7.4 büyüklüğündeki #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin" dedi.

MİLLETVEKİLİ AĞAR AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen Elazığ’ımızda ve çevre illerde de hissedilen 7.4 büyüklüğündeki #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve Ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza  Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Depremin hissedildiği Elazığ'ımızda yapılan incelemelerin ardından çok şükür yıkılan bir binanın olmadığı tespit edilmiştir. Depremin ilk anından itibaren ilgili ekipler sahadadır ve Malatya başta olmak üzere depremden etkilenen illere sevk edilmişlerdir. Kahramanmaraş ve diğer illerde ise Devletimiz bütün kurumlarıyla ve bütün imkanlarıyla ilk andan itibaren sahada, Aziz Milletimizle birliktedir. Arama kurtarma faaliyetleri aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir. Her afette olduğu gibi bu afeti de el birliğiyle aşacağız. Rabbim, her türlü afetten Ülkemizi muhafaza eylesin inşallah. Tekrardan hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allahin rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Elazığ’da Toz Bulutu Etkili Oldu Elazığ’da Toz Bulutu Etkili Oldu

MİLLETVEKİLİ EROL AÇIKLAMA YAPTI

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen ve tüm Türkiye’de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temennimiz ve dualarımız can ve mal kaybı yaşanmaması yönünde" diye konuştu.