Elazığ Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Elazığ’ın Sorun ve Taleplerini Bakan Varank’a İletti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek Elazığ’ın sorun ve taleplerini ilettiler.

Elazığ Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Elazığ’ın Sorun ve Taleplerini Bakan Varank’a İletti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ettiler.

Milletvekilleri ve Başkan Şerifoğulları, Bakan Varank ile Elazığ Küçük Sanayi Sitesinin taşınması, yapımı devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin arttırılması, Kovancılar, Palu, Karakoçan bölgesinde yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin hızlandırılması konularını görüştü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank görüşme sonunda sorun ve taleplerin çözüm bulması için talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2021, 19:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yeni vekil adayı Samet Eren
Yeni vekil adayı Samet Eren - 2 yıl Önce

Size yalakalıkla il müdürü olan Spor Müdürü şimdi sizin yerinize oynuyor.

Tabi tabi
Tabi tabi @Yeni vekil adayı Samet Eren - 2 yıl Önce

Bu şehirde babası hayrına vekil olanı sa Başkan olanı da gördük. Oda gelir ya vekil olur ya Başkan olur

Rasim P
Rasim P - 2 yıl Önce

Hele şu düştükleri duruma bakın yazık ki ne yazık. Eski vekil Tahir öztürk geçen ay gidene kadar hiç birinin aklında yoktu hemen altında ezilmeyeler diye koşa koşa gitmişler :)

TAMER
TAMER @Rasim P - 2 yıl Önce

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR....DEPREM GİBİ BİR FLAKETİ ŞEHRİN MENFAATİNE DEĞİŞTİREBİLİRDİNİZ. BU ŞEHİR İNSANINI YÜKSEK KİRALARA BIRAKMAZDINIZ..ama NERDE O ÇAP.

ELAZIĞIN YERLİSİ
ELAZIĞIN YERLİSİ @Rasim P - 2 yıl Önce

koşa koşa gitmişler ama 1 vekil eksik gitmişler. kayıp olan vekilimizide sormuşlarmı

GÖKLER KARARINI VERDİ BELKİDE
GÖKLER KARARINI VERDİ BELKİDE - 2 yıl Önce

EVET GÖKLERDEN GELEN KARAR BAŞ ÜSTÜNE. BAZEN KALEM KIRILIR NE YAPARSANIZ YAPIN GERİYE DÖNÜŞ OLMAZ. GALİBA KALEM KIRILDI GÖKLER KARAR VERDİ. NAFİLE BEYHUDE ÇABALAR.. ALLAH I ÇOK GÜCENDİRDİNİZ. YÜCE MEVLA YALANI SEVMEZ KİBRİ SEVMEZ ALDATANI SEVMEZ SİZLER BUNU FAZLASIYLA YAPTINIZ TÖVBE KAPILARI BELKİDE KAPANDI SİZE ÇÜNKÜ HALA ISRAR EDİYORSUNUZ.

Kubilay
Kubilay @GÖKLER KARARINI VERDİ BELKİDE - 2 yıl Önce

Deprem Önemli bir fırsatı rahmetli Temizer veya Yanılmaz olsaydı yıkılan tüm cadde ve sokaklar genişletildi yıkılan yerler yeşil alan ve otopark olur hilkent ve doğukentlerin yenileri kurtulurdu bu başka Elazığ imarını mahvetti

İşçi
İşçi - 2 yıl Önce

Tahir Öztürk’ü 1 sırada görmek istiyoruz bu dönem şahin efendi poz verme icrad göster ailen yönetmesin şehrimizi biz sana oy verdik ailene değil

bakan
bakan @İşçi - 2 yıl Önce

Tahir beyde, iki sefer meclise gitti de ne oldu. bakan düzeyinde birin gönderebiliyormusunuz.

İbo
İbo @İşçi - 2 yıl Önce

Yolları daraltmasın , kaldırımlara bina yaptırmasında kim yönetiyorsa yönetsin .. artık tek duam bu şehrin yollarını bu başkanın elinden kurtarmak.. korkut yol genişleten biriyse o yapsın ben razıyım.

şimdiye kadar
şimdiye kadar - 2 yıl Önce

Şimdiye kadar nerelerdeymişler. Sorunları iletmek için Ankara gitmek çok zormuş herhalde, bakanın Elazığa gelmesini beklemişler. Elazığda bu vekillerden hala faydamı bekliyor.?

Zeynel
Zeynel - 2 yıl Önce

Bu kadar kendinizi düşürmeye gerek var mıydı? Geçen ay Tahir Öztürk sanayici ve siyasi kimliği ile tek başına ziyaret edip sorunları çözmüş, bunlar da şova gitmiş :))

Küçük zülfü nerede
Küçük zülfü nerede - 2 yıl Önce

Elazığ gelmiyor meclisede mi gitmiyor Ankara da yokmu Belediye başkanı Ankarayı gezsin imar görsün cadde kaldırım daralmanın dünyada örneği yok vekilleri işte böyle görmek isteriz

Zaza
Zaza - 2 yıl Önce

Sorun sizlersiniz birden halktan kendinizi sorun


SIRADAKİ HABER

banner137