Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nde Geçici İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü geçici 18 işçi alımı yapacak. Başvurular 14 - 18 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nde Geçici İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 2080 işçi geçici işçi kadrosuyla, 3 işçi ise daimi olarak işe alınacak.

2083 işçi alımı ile ilgili süreç Resmi Gazete ‘de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yayınlanan ilana göre Elazığ orman bölge müdürlüğü tarafından daimi işçi alımı yapılmayacak.

ELAZIĞ’DA 18 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 18 geçici işçi alımı yapılacak.

14.06.2021 Orman Bölge Müdürlüğü Elazığ’da Geçici İşçi Alacak

Elazığ orman bölge müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere Bingöl’den 2, Bitlis’ten 2, Elazığ’dan 5, Hakkâri’den 1, Malatya’dan 2,

Muş’tan 2, Tunceli’den 2, Van’dan 2 işçi alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular 14 - 18 Haziran tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.

OGM işçi alımı başvuruları başladı. 14-18 Haziran 2021 tarihleri arasında OGM işçi alımı başvuru İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1.2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

3.Başvuru yapacak adayların, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

4.Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

5.Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

6.Adayların, başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak,

7.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

8.İŞKUR Açık İş İlanında belirtilen yerleşim biriminde/birimlerinde ikamet ediyor olmak,

9. Her aday, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir,

10. Kura çekimi 29.06.2021-04.07.2021 tarihleri arasında olacaktır. Kuranın net tarihi ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır. Orman Bölge müdürlüklerinin internet sitelerine www.ogm.gov.tr den ulaşabilirsiniz.

11. İşe alım süreci, Kura usulü sonrasında sözlü ve uygulamalı sınav şeklinde uygulanacaktır. (İlanın bulunduğu İşyeri hangi Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ise sözlü ve uygulamalı sınav o Orman Bölge Müdürlüğünce yapılacaktır.)

12. Adaylardan istenecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav yeri, sınav tarihi ve İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

13. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Ne günlere kaldık , bir kaç ay geçici çalışmak ne büyük nimet olmuş

SIRADAKİ HABER

banner137