Elazığ OSB'de İplik Fabrikası Kurulacak

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir fabrika yapımı için arsa tahsisi yapıldı. Fabrikanın yatırım maaliyeti 30 Milyon Euro olarak açıklanırken 350 kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

Elazığ OSB'de İplik Fabrikası Kurulacak

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığ’da 350 kişinin istihdam edeceği fabrikanın yapımı için arsa tahsisinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Elazığ Organize Sanayi Başkanı Suat Öztürk’ün uzun süredir yapmış olduğu görüşmeler meyvesini verdi. Elazığ’da istihdam imkanı oluşturacak yeni bir fabrikanın kurulması için ilk adım atıldı.

Elips İplik San. ve Tic. A.Ş. Elzığ’da iplik fabrikası kurmaya karar verdi. 30 Milyon Euro değerinde Elazığ’a yatırım yapacak olan şirket bu fabrika ile 350 kişiye istihdam sağlayacak.

Kurulacak olan iplik fabrikası için Elazığ OSB tarafından arsa tahsisi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, “Bugün Elazığ’ın; sanayi, üretim ve istihdam sayısı yönünden baktığınızda en büyük mekrezi burası ve burası daha da büyüyecek. Bizler iş insanlarıyla görüşmemizi sürdüyor, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin değerlerini anlatıyoruz. Şehrimize yatırımcı çekebilmek için her türlü sürecin takipçisi oluyoruz. Son olarak Elips İplik’le yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlandı. Şimdi kendilerine arsa tahsisini yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde de fabrikanın temellerini atmaya başlayacaklar. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2021, 20:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Çok Mesafe Lazım Çok
Çok Mesafe Lazım Çok - 2 yıl Önce

Çorumun ihracatı bile Elazığ'ın ihracatının 7 katı, İl nüfusu bakımından Türkiye nüfusu içindeki payı 1/142 iken toplam ihracattaki payı 1/916 , 45 yıl önce Türkiyenin 14. gelişmiş ili bugün 41 sırada, bu yatırımların artması lazım ilin en büyük sıkıntısı liyakat sorunu

Dursun
Dursun - 2 yıl Önce

Ulan bu nekadar yalan haberler yapıyorsuz Elazığ bitmiş bitmiş hala güzel şeyler olacak diyor sorun iplik fabrikasımi sorun 350 kişi mi bitek bunlarmi sahipsiz Elazığ

gakgos23
gakgos23 - 2 yıl Önce

iplik fabrikası vardı zaten kapattınız,şimdi sanki yeni bir şey yapıyormuşsunuz gibi hava atmayın,kapatılan fabrikaları açsanız yeter zaten

Sahipsiz Elazığspor
Sahipsiz Elazığspor - 2 yıl Önce

Ne yapacaklar iplik fabrikasını Elazığspor’u kurtarsınlar.Sahipsiz Elazığspor.350 kişiye istihdam olacak ne faydası var.Elazığspor un borcunu ödeyin.

Yav hehe
Yav hehe - 2 yıl Önce

350 tane zengin alınacak net

Ali tepe
Ali tepe - 2 yıl Önce

İş başvurusu nasıl olacak

SIRADAKİ HABER

banner137