Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Arslan: Ticaret Borsası Üretimin Destek Merkezi Olacak

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, “Ticaret Borsası üretimin destek merkezi olacak” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Arslan: Ticaret Borsası Üretimin Destek Merkezi Olacak

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında üye işyeri ve paydaş kurum ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Arslan yeni dönemde Elazığ Ticaret Borsası’nın birçok sektörde üretimin destek merkezi olacağını ifade etti.

ARSLAN: GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ ÇALIŞMALARLA YENİ DÖNEMDE TİCARET BORSASI ÜRETİMDE BİR MODEL OLACAKTIR

Elazığ Ticaret Borsası’nın daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi için her türlü planlamayı yaptıklarını ifade eden Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, “Elazığ’da tarım ve hayvancılığın yeniden eski günlerine dönmesini sağlamak amacıyla birçok proje hazırladık. Elazığ Ticaret Borsası yeni yönetim anlayışı ve yeni vizyonuyla birlikte sadece üyelerimize etkin bir şekilde hizmet veren kurum olmakla kalmayacak aynı zamanda şehrimizde üretimin artması için de öncü olacaktır. Paydaş kurumları ve üyelerimizi ziyaretlerimizde ifade ettiğimiz projelerimiz her kesimde büyük bir destek ve heyecan uyandırmaktadır. Üyelerimiz ve paydaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yeni dönemde Ticaret Borsası üretimde bir model olacaktır” dedi.

ARSLAN: BORSA GÜÇLENECEK, ELAZIĞ GÜÇLENECEK

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, Ticaret Borsası’nın üreticilerin her türlü faaliyetine gerekli olan destekleri sağlayan bir yapıya kavuşacağını dile getirerek; “Üyelerimizin kendi sektörlerinde gelişimlerini sağlayacak, katma değeri yüksek ürünlerin üretimi, pazarlaması, lojistiği başta olmak üzere birçok konuda destek ve eğitimler verilecektir. Bir anlamda Elazığ Ticaret Borsası, üreticilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve yeniliklerden bilgi sahibi olmaları için her türlü çalışmayı aralıksız bir şekilde yürüten bir kurum olacaktır. Bütün bu çalışmalarla da Borsa güçlenecek, Elazığ güçlenecek” açıklamasında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137