Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Dumandağ ve beraberindeki heyet Muş’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Başkan Dumandağ ve Yönetimi ile birlikte Muş Ticaret Sanayi Odasında güven tazeleyerek başkanlığa seçilen Erdal Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundurlar.

KOÇ: SİZİ MİSAFİR ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Muş Ticaret Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Koç, “Öncelikle Başkanıma ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizde olduğu gibi sizde bir seçim maratonu atlattınız Elâzığ Ticaret Borsası Başkanlığına tekrar seçilmiş olmanız bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Elazığ Ticaret Borsası ve Muş Ticaret Sanayi odası her zaman çok iyi ilişkiler içerisinde oldu. İlimizde yaşayan insanlar Elâzığ ve Elazığ halkını çok seviyor. Muş Ticaret Sanayi Odası Üyelerinin Elazığ da bir sıkıntısı olduğu zaman çok kısa zamanda iletişime geçerek o sıkıntıyı çözüme ulaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizi misafir etmek bizim için şereftir. Tekrardan başkanımız Mehmet Ali Dumadağ’ı ve yönetimini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: ÜYELERİN ÇOĞU SİZDEN VE YÖNETİMİNİZDEN MEMNUN

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; Muş Ticaret Sanayi Odasının seçim sürecini yakından takip ediyorduk zaten geçtiğimiz dönem Muş Ticaret Sanayi Odası ile dolu dolu geçirdik önümüzde ki dönemde bu ili ilişkilerimiz devam edecektir. Başkanlığa tekrar seçilmiş olmanız Muş’un ticaret hayatı için çok önemli yere sahiptir.  Bu ile çok hizmetler yaptınız ve yapacaksınız da Elazığ Ticaret Borsasını Muş’ta ki üyeleri ile konuştuğumuz zaman da üyelerin çoğu sizden ve yönetiminizden memnun. Muş ilindeki üyelerimize daha iyi hizmet vermek için burada temsilcilik açtık bu süreçte bizden desteklerinizi eksik etmediniz, muş ilinde yapacağımız çalışmaların hepsinde bir paydaşımız olarak yanımızda olmanız bizi mutlu ediyor. Tekrardan başkanlığa seçilmiş olmanız bizi mutlu etmiştir. Bundan sonraki dönemde çok iyi çalışmalar olacağına inanıyorum hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Dumandağ ve Yönetimi Muş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemal Aral’ı ziyaret etti.

Başkan Mehmet Ali Dumandağ ve Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ayaz, Muş Vali Yardımcısı Hemşerimiz Hasan Taş’ı makamında ziyaret etti.