Elazığ TSO Başkanı Arslan Elazığ Tarımı İçin İzmir’de

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, oda olarak bir süredir sürdürdükleri tarımsal faaliyetler ile ilgili İzmir’ de bazı temaslarda bulundu. Başkan Arslan daha sonra Tarım İl Müdürü Turan Karahan ile birlikte İzmir ziyaretleri çerçevesinde Tariş Genel Müdürü Güngör Şarman’ı da ziyaret etti.

Elazığ TSO Başkanı Arslan Elazığ Tarımı İçin İzmir’de

Başkan Arslan,  Tarım İl Müdürü Turan Karahan, Proje Yatırımlar izleme koordinatörü Osman Seçgin, TSO Basın ve Medya sorumlusu Yunus Üstündağ ile birlikte yaptıkları ziyaretlerde ilk olarak, Tarım politikaları ile yazdığı yazılar ve yaptığı değerlendirmelerle tanınan Dünya Gazetesi yazarlarından Ali Ekber Yıldırımı ziyaret etti.

ARSLAN: EN KISA SÜREDE KENDİSİNİ ELAZIĞ’DA DA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Başkan Arslan, “Son 6 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarla ilgili hem kendimizi anlatmak hem de eksik kalan yanlarımızı görüp, fikir alışverişinde bulunmak istedik, Ali Ekber Yıldırım bey tarım konusunda bir duayen, aynı zamanda hemşehrimiz sayılır, en kısa sürede kendisini Elazığ’da da ağırlamak istiyoruz” dedi.

YILDIRIM: ELAZIĞ’DA SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALAR MUTLULUK VERİCİ

İzmir’ de Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Dünya gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım ise, Elazığ’ da sürdürülen çalışmaların mutluluk verici olduğunu ifade ederek, dünyada artık yerelde üret, yerelde tüket, yerelde üret globale yaygınlaştır modelinin uygulandığını Elazığ’ da sürdürülen tarımsal çalışmaların, bütün paydaşların çabaları ile başarıya ulaşacağına inandığını belirterek, ziyaretinden dolayı Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ a teşekkür etti.

Yıldırım, Kendisi ile tanışma imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirterek başladığı konuşmasına, tarım sektörünün sorunlarını iyi bilerek, kendi üreticimizi köylümüzü çiftçimizi nasıl daha ileriye götürebiliriz sorusuna cevap aramanın esas olduğunu söyledi.

ŞARMAN: bilgi alışverişinde bulunmaları bile başlı başına çok değerlidir

Genel Müdür Güngör Şarman, “Elazığ’ da yapılacak çalışmalara bir nebze de olsa katkımızın olması bizi son derece mutlu eder, bugün buralara kadar gelip Elazığ tarımı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmaları bile başlı başına çok değerlidir, biz kendilerini tanımaktan çok memnun olduk, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”diye kaydetti.

ARSLAN: BİR NEBZE DE OLSA KATKISININ OLMASI BİZLERİ MUTLU EDER

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ise Tariş Genel Müdürü Güngör Şarman ile bir süredir üzerinde çalıştıkları tarımsal projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, “İlimizde sürdürdüğümüz çalışmalara, kendi alanlarında başarıyı yakalamış Tariş’ in bir nebze de olsa katkısının olması bizleri mutlu eder, sayın Genel Müdürümüz Güngör Bey ve ekibini şehrimize de davet ediyoruz, kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Arslan ve beraberindeki heyet, Tariş Genel Müdürü Güngör Şarman ile birlikte üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137