Türk Ocakları Elazığ Şubesi Başkanı Dr. Birol Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek şehir ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Bulut, Elazığ TSO’nun Başkan Alan İle birlikte itici bir güç haline geldiğini ve bundan şehrin olumlu etkilendiğini söyledi.

"TÜRK OCAKLARI ÖNEMLİ BİR STK’DIR"

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Dr. Birol Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof.Dr. Ismail Erdoğan, Vahit Dabak, Av. Mevlut Eflatun’u makamında ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, şehir ve ülke meseleleri ile ilgi fikir teatisinde bulundular.

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Başkan Alan, “Türk Ocakları Elazığ Şubesi’nin ilimiz, ülkemiz ve dünyadaki önemli gelişmelerle ilgili olarak konusunda uzman konuşmacıların katılımı ile çok önemli etkinlikler ve bilgilendirme toplantıları yaptığını görmekte ve takip etmekteyiz. Sadece ilimiz için değil ülkemiz için de çok önemli bir kurum olan Türk Ocakları, ülkemiz üzerinde onlarca oyun ve senaryoların yazıldığı her dönemde milli duruşu ile tarihi bir misyon yüklenmiştir. Bu milli duruşu Elazığ’da bayrak gibi dalgalandıran Türk Ocakları Elazığ Şube yöneticilerine ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyor, Oda olarak her zaman yanlarında yer aldığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

"ELAZIĞ TSO İDRİS BAŞKANLA FARK YAŞIYOR"

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Bulut’ta Başkan Alan’a göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Şehirdeki değişimin iki itici kuvveti bulunmakta bunlardan biri devlet erkanı diğeri ise ticaret erbabıdır. Ticaret erbabının ise çatı örgütü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Elazığ TSO gibi kuruşların şehrin vizyonunda önemli yer tuttuğunu görmekteyiz. Özellikle Sayın Idris Alan başkanın göreve gelmesiyle bu kuruluşun daha itici bir güç haline geldiğini görmekteyiz. Elazığ’ın problemlerini her platformda dile getiren Idris Alan beye bir Elazığlı olarak teşekkürü de bir borç bildiğimizi ifade etmek isterim. Türk Ocakları olarak Sayın Başkanın bizlerin her zaman yanında yer aldığını biliyoruz. Bizler de her zaman kendisinin yanında yer almaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Çünkü kendisine verilen bu desteğin şehrimize ve temsil ettiği kitleye pozitif yansımasına şahidiz. Bu vesile ile kendisine çalışmalarında başarılar diliyor, göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.