Elazığ Valisi Erkaya Yırık Elazığlıları uyardı!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, koronavirüs salgınına karşı bir kez daha Elazığlıları uyararak, alınan tedbirlere uymalarını istedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Elazığlıları uyardı!

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ’da da tedbiri elden bırakmıyor.

Bu kapsamda gittiği her yerde tedbirlere riayet edilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Vali Yırık, salgın sürecinde Elazığlıları dikkat etmeleri hususunda uyardı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bugün yaptığı açıklamada Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı bir kez daha Elazığlıları uyararak, alınan tedbirlere uymalarını istedi.

YIRIK: MASKE-MESAFE-TEMİZLİK KURALINI ASLA İHLAL ETMEYİN

Vali Yırık yaptığı açıklamada, daha sıkı tedbirlere ihtiyaç olduğunu belirterek, “Değerli Gakgo Hemşehrilerimiz, salgından korunmak için daha sıkı tedbirlere ihtiyacımız var. Zorunlu haller hariç hane halkı haricindeki kişilerle temas etmeyin! Kalabalık ortamlara girmeyin! Ev ziyareti yapmayın! Maske-Mesafe-Temizlik kuralını asla ihlal etmeyin!" ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Baki
Baki - 3 yıl Önce

Artık bu Corona lafı biktirmaktan da öteye gitti.Vali ;asıl sıkıntı insanların KİRA yardımının ödenmemesi.Ey vicdan neredesin?Böyle bir sıkıntısı olmayanlardan bunu beklemek safdillik oluyor ama,ne yapalım ki yönetiyor gibi yapıyorlar demekki..

SIRADAKİ HABER

banner137