Elazığ Valisi Toraman, Bayram Namazı Sonrası Açıklama Yaptı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, bayram namazının ardından yaptığı açıklamada Elazığ’da şuana kadar ciddi bir trafik kazası yaşanmadığını söyledi.

Elazığ Valisi Toraman, Bayram Namazı Sonrası Açıklama Yaptı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İzzetpaşa Camisi’nde kıldığı bayram namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tüm Elazığlıların bayramını tebrik eden Vali Toraman, “Sizlerin ve sizlerin aracılığıyla tüm Elazığlı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Ramazan Elazığ’a yakışır bir şekilde idrak edildi. Huzur içerisinde ramazan ayını geçirdik. Bu bayramda da inşalah aynı şekilde idrak ediyoruz. Bayramın memleketimize, milletimize, Elazığımıza, Elazığlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlık sıhhat diliyorum” dedi.

“ELAZIĞ’DA ÇOK ŞÜKÜR ŞUANA KADAR CİDDİ BİR KAZA YAŞAMADIK”

Trafikte yaşanan yoğunluğu da dikkat çeken Vali Toraman, “Bayram öncesi ve sonrasında ülkemizde trafikte bir artış oluyor. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığı’mızın talimatlarıyla ülke genelinde trafik denetimleri yapılıyor, bilgilendirilmeler yapılıyor. Sürat yapılmaması, emniyet kemeri kullanılması, cep telefonu kullanılmaması gibi konular hatırlatılıyor. Elazığ’da çok şükür şuana kadar ciddi bir kaza yaşamadık, inşallah dönüş yolunda da her hangi bir kaza olmadan hemşehrilerimiz sağ salim varacakları yere varırlar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Vali Toraman, dönüş yolunda sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137