MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, beraberinbdeki Milletvekilleri, MYK üyeleri ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ile birlikte Elazığ’daki resmi kurumları ziyaret etti.

Heyetin ilk durağı Elazığ Valiliği oldu. MHP’li heyete valilik ziyaretinde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da eşlik etti. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’la bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyet Vali Toraman’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şehirde yaşanan sorunlar ve çözüm öneriyle ilgili istişare yapıldıktan sonra heyet Elazığ Valiliği’nden ayrıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ve heyetinin bir sonraki durağı Elazığ Belediyesi oldu. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından karşılanan heyete AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da eşlik etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediyenin çalışmalarıyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’a bilgiler verirken Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım da Başkan Şerifoğulları’na başarılar diledi.

Heyetin bir sonraki durağı Fırat Üniversitesi oldu. Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ve beraberindeki heyet, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar tarafından karşılandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Fırat Üniversitesi’nin başarılı akademik çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ve ekibini tebrik ederek Fırat Üniversitesi’nin Türkiye için oldukça önemli ve köklü bir üniversite olduğunu söyledi.