AK Parti Elazığ İl Başkanlığı teşkilat içi eğitim toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz TAŞ, İL Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İlçe ve belde Belediye Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi, AK Parti Kadın Kolları, Elazığ Belediye Eski Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Saadet Partisi Elazığ Eski İl Başkanı İlyas Keskin, CHP Eski İl Başkanı Ünsal Karatepe ile çok sayıda partililer katıldı.

YILDIRIM: İSTERLERSE 6’SI BİRDEN ADAY OLSUN

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 6’lı masayı hedef alarak, “Şuanda 6’lı artı bir 7 artı bir 8 daha ne kadar varsa üzerine koyun bunlar tek bir dertleri var, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı makamından indirmek. Başka hiçbir dertleri yok, ülke içinde söyleyecekleri hiçbir sözleri ve projeleri yok. bir tane cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın karşısına aday çıkartmakta acziyet içerisindeler. Sözüm ona şimdi erkendir zamanı gelince çıkaracağız, Hayır! O 6’lı masanın şuanda çıkaracakları bir aday yok. Hiç fark etmez isterlerse 6’sı birden aday olsun. Biz gerçekten AK Parti ailesi olarak ana kademe, merkez ilçe, gençlik kolları ve kadın kollarıyla beraber çok büyük bir aileyiz. Çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. İl teşkilatı olarak 3. Yılımızdayız Rabbim nasip ederse bu kadrolarla uzun yıllar hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: ŞUANDA DÜNYANIN EN FAZLA BÜYÜYEN ÜLKESİ KONUMUNDAYIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilk gün ki aşkla 2023 hedeflerine yürüdüklerinin altını çizerek, “Bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı büyük bir onu ve gurur duyuyorum. 2020 yılında millete hizmet sevdamızla çıktığımız bu yolda ilk günkü aşkla bıkmadan, usanmadan 2023 hedeflerimize hep birlikte yürüyoruz. Hatırlayın 2002 öncesi IMF kapılarında dilenen bir Türkiye vardı. Allah’a çok şükür şuanda dünyanın en fazla büyüyen ülkesi konumundayız. İhracatımız bizim iktidarlarımız döneminde 6 kat büyüdü. Dış ticaret hacmimiz 500 milyar dolarlara ulaştı. Bölünmüş yollarımız 6 bin kilometreden ibaretti şuanda 30 bin kilometrenin üzerinde bölünmüş yola sahibiz” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: BU ÜLKE BU TOPRAKLAR ELDEN GİDERSE BİZ SURİYE’Yİ GEÇERİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 6’lı masayı,  1 artı ayakları sallanan 6’lı masa olarak tabir ederek, “Ne 6’lı masası! 1 artı ayakları sallanan 6’lı masa. Nedir bunun anlamı; 1 kim? Biden, FETÖ, PKK, HDP lokomotif arkasında da vagonlar Kılıçdaroğlu diğerleri ne varsa boşbeleş adamlar. Bu yüzden anlatmak lazım bu işler ucuz değil. Bu ülke bu topraklar elden giderse biz Suriye’yi geçeriz. Onların gideceği bir yer vardı bizim gidecek yerimiz de yok” dedi.

BALIK: TÜRKİYE BU KIŞI EMİN ADIMLARLA GEÇİRECEK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,  2023’den sonra da emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini belirterek: “2001 yılında biz iktidar olduğumuzda parti kurulduğunda 1 gecede ülkenin küçüldüğü, büyük Devalüasyon olduğu bir ülkeydik ama bakın dünyada bir sorun bir ekonomik küçülme yoktu. Sorun Türkiye’deydi. Küçülme ve ekonomik sorun Türkiye’deydi. Bugün bütün dünya başta pandemi sonra savaşlar yüzünden bu durumdayken bakın Avrupa bu kışı nasıl geçirecek diye düşünürken, Türkiye bu kışı emin adımlarla geçirecek. Bütün dünya kendisini savunmaya almışken Türkiye hala büyüyen bir ülke” diye ifade etti.

Daha sonra toplantıda partiye katılanlara rozetleri takıldı. Partiye katılanlar arasında Eski Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İlyas Keskin’de yer aldı.