Elazığ’da AK Parti Genel Merkez AR-Ge ve Eğitim Başkanlığının düzenlemiş olduğu teşkilat akademisi çerçevesinde "Türkiye Yüzyılı" konulu eğitim programı yapıldı.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı" eğitim programına AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe ve Belde  Belediye Başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları, Dr. Tacettin Kutay, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İhsan Aktaş ve davetliler katıldı.

Eğitim programının hedefi, teşkilat mensuplarının, moral ve motivasyonu yükselterek gelecek seçimlere hazırlamak.

Akademinin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Türkiye yüzyılına damga vuracak bir teşkilatın ve genel başkanın mensupları olarak bu eğitimlerle gücümüze güç, tercümemize tecrübe katacağız “dedi.

YILDIRIM: ÇOK ŞEREFLİ VE ONURLU BİR LİDER

Başkan Yıldırım, “Bugün yeni bir birliktelik, Türkiye’nin yeni yüzyılı "Türkiye Yüzyılı" yarın değil hemen şimdi başlıyor. Çok şerefli ve onurlu bir lider ile tam 20 yıldır yol yürüyoruz. En son Türkiye Yüzyılı vizyon projemizi açıklarken onunla 20 yıl has bel kadar acizane yol yürümeye çalışan bir kardeşiniz olarak bir kez daha onunla gurur duydum. Kendi kendime Rabbim inşallah bizi uzun süreler yol yürümeyi nasip etsin dedim. Birileri heykel dikmeye çalışıyor. Biz heykele karşıyız. Ama heykel dikeceklerse sadece TOGG’dan dolayı her şehre her semte bir tane Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelini diksinler” dedi.

Yıldırım, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, gençlere, kadınlara ve teşkilatına seslendi.

YILDIRIM: KADINLARIMIZ BİZİM OLMAZSA OLMAZLARIMIZ

Başkan Yıldırım, “Özellikle genç kardeşlerim bizlerle her fırsatta beraberler. Gece gündüz çalışıyorlar. Necip Fazıl’ın deyimiyle canların canı uğruna can vermeyi canına minnet sayacak kadar gözü pek ve aynı nispette strateji ve taktik sahibi bir gençlik kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan ben varım diyebilen bir gençlik. O gençlik karşımda. Ve yine kadınlarımız bizim olmazsa olmazlarımız. Ak kadınlarımız. Ana, yar, kardeş, yaren. Her fırsatta onlarla birlikteyiz ve onlarsız olmaz. Ve yine bunların hepsini bir arada tutan ana kademe il başkanlığı ve il teşkilat yapımız” dedi.