AK Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları sabah saatlerinde Elazığ’a geldi.

Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanmıştı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğluları’nın ilk durağı il başkanlığı oldu, kendisini taşıyan otobüs havalimanından konvoy eşliğinde ilk olarak AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’na geldi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ , AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili AK Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ile birlikte seçim startını vermek üzere, teşkilat mensupları ile toplantı yaptı.

Düzenlenen toplantıya çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ŞERİFOĞULLARI: ŞEHİRDEKİ COŞKU CİDDİ MANADA BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımız bugün tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Hakikatten havalimanında karşılamanız, hem şehirdeki coşku ciddi manada bizleri mutlu etmiştir. Bu halkımızın, AK Partililerimizin bize olan güveninin göstergesidir. Ben bundan dolayı mutlu olduğumu ifade ediyorum. İl başkanımızın nezdinde yönetim kurulu üyelerini, kadın kollarımızın başkanını ve yönetimimizin, gençlik kolları başkanımızı ve yönetimini ve tüm teşkilat mensuplarımızın partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış teşkilat mensuplarımıza ben buradan teşekkür eder. Menfaatsiz, karşılıksız bu davaya gönül verdiler, hizmet ettiler. Bundan sonrada partimize gönülden hizmet etmek isteyen insanlar var. Bu gönüllü insanlar olduğu müddetçe AK Parti ilimizde ve Türkiye’de iktidar olacak ve ülkenin gelişimi adına çalışmalar yapacak. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a görevde kaldığı sürece yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımı arz ediyorum ”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: ADAYLIK ŞAHSIMIZA TEBLİĞ EDİLDİ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bizimle birlikte 9 tane aday adayımız vardı, birimize nasip olacaktı. Partimizin çalışmaları neticesinde, kamuoyu yoklamalarının, saha araştırması ve teamül yoklamaları neticesinde adaylık şahsımıza tebliğ edildi. Ben aday adayı olan arkadaşlarımızla alakalı bizimle birlikte çalışırlarsa, bizimle birlikte hareket ederlerse Elazığ’ı hepimiz arzu ettiğimiz yere getiririz. Hep birlikte çalışacağımızı ben buradan beyan ediyorum”diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: GELİŞMİŞ BİR ELAZIĞ OLUŞTURMAK ADINA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIM

Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Biz bu göreve talip olurken Elazığ’ı tanıdığımızı söyledik, Elazığ’ın sıkıntılarının ne olduğunu bildiğimizi söyledik, kaynak noktasında Elazığ’ın neler yapabileceğini söyledik. Biz bugün yine sevgi ile yapacağıma, milletvekillerimizle il başkanımızla birlikte, teşkilatımızla, halkımızla birlikte Elazığ’ımızı ekonomik, sosyal ve kültürel alanda başta olmak üzere tüm alanlarda hizmet edeceğimize müreffeh bir Elazığ, gelişmiş bir Elazığ oluşturmak adına çalışmalar yapacağımızı söylemek istiyorum”ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’IMIZI GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİM

Önceliğinin Elazığ’ı bütün olarak düşünmek olduğunu söyleyen Şerifoğulları, “Yapacağımız her işten önce mutlaka fikir alışverişinde bulunacağız. Profesyonel bir ekiple çalışacağımızı aday adaylığı sürecimizde de söyledik. Bundan sonraki süreçte de nasip olursa siz değerli hemşehrilerimize bize yetki verdiği takdirde Elazığ’ımızı güzel yerlere getireceğimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Hizmet yaparken önceliğimiz insanlarımızın refahı ve huzuru olacak. Huzurlu insanların yaşadığı bir yere hizmet getirmek elbet daha kolay olacaktır. Görev yapacağımız süre içerisinde önceliklerimizden biri de hiç şüphesiz Elazığ’ımızı bütün olarak düşünmek olacaktır. Doğukent mahallemizden Hilalkent’e, Esentepe mahallemizden Aksaray’a, Kızılay’a, Yeni Mahalle’ye ve Sürsürü’ye Elazığ’ın tamamını tek parça halinde düşünerek ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme gayretinde olacağız”açıklamalarında bulundu.

ŞERİFOĞULLARI: ASIL OLAN SON NEFESİ KAZANMAKTIR

Görev süresi boyunca toplumun her kesimine ulaşmak istediğini söyleyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Ben gönül verdiğim şehrime hizmet etmek için talip oldum. Rabbim bana nasip ederse 5 yıllık görev sürem içerisinde tüm vatandaşlarıma ulaşmaya çalışacak, sorunlarını dinleyecek, çözüm için gayret sarf edeceğim. Her siyasi parti adayımız seçimleri kazanmak için girer. Tabi kazanmak önemlidir ama asıl olan son nefesi kazanmaktır. Biz görev yapacağımız süre içerisinde son nefesimizi kazanarak hizmetlerimize devam edeceğiz”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: GÖNLÜNDE HİZMET AŞKI OLANIN ŞEHRİ GÜLİSTAN OLUR

Şehri gülistan yapmak istediklerini diye getiren Başkan Adayı Şerifoğulları, “Ben aday tanıtım toplantısında da söylemiştim, 4 aylık süre içerisinde de benden çok duyacaksınız, şehir insanın insan da şehrin aynasıdır. Gönülde ne var ise ruha o yansır, şehre o yansır. Gönlü taş olanın şehri taş olur, gönlünde hizmet aşkı olanın şehri gülistan olur. Biz bu şehri gülistan yapmak için talip olduk. Rabbim bu noktada bizleri mahcup etmesin”diye kaydetti.

BULUT: ŞAHİN KARDEŞİMİZİN BU YÜKÜN ALTINDAN KALKACAĞINA İNANIYORUZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Adayımız kardeşimiz Şahin Şerifoğlu’na adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adaylığından buraya kadar bizim yalnız bırakmayan Elazığlı hemşerilerime de bu coşkuyu bu mutluluğu bizler ile paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Şahin Şerifoğlu kardeşimize adaylık nasip oldu. O günde söyledik bugünde söylüyoruz. Bizim için bütün aday adaylarımız kıymetli. Ben huzurlarınız da 5 yıldır hizmet eden Mücahit Yanılmaz Beye teşekkür ediyorum. Siyasette nöbet değiştirme oluyor. Bizlerde bizden sonra ki olan arkadaşlara teslim edeceğiz. Şahin kardeşimiz yakından tanıyorsunuz. Milletvekili adaylığında bütün kamuoyu çok üzülmüştü Allah’a hamt olsun ki bugün Elazığ Belediye Başkan adayı olarak hepiniz karşısında. Bize duyulan teveccüh ne kadar fazla ise sorumluluğumuz ve gücümüzün de aynı oranda büyük olduğunu biliyoruz. Allah’ın izni ile Şahin kardeşimiz de bu yükün altından kalkacağına inanıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

SERMİN BALIK: ÇOK GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ

AK Parti Milletvekili Sermin Balık, “Bir seçim startını bugün verdik. Şahin Kardeşimiz ile inşallah biz Elazığ’ı yeniden AK belediyecilik ile donatıp güzel hizmet etmeyi Rabbim nasip etsin. Şahin Şerifoğlu kardeşimizin emin sıfatı ile şehrimizi yöneteceğine biz eminiz kanaatimiz tam onun ile ilgili. İnşallah 31 Mart seçimi Elazığ’ımız için de dönüm noktası olacak. 20 Belediyenin de tamamını alarak ilimizin her yerini AK Belediyeler ile donatıp çok güzel hizmetler edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

AĞAR: GÖRMÜŞ OLDUĞUM KALABALIKTAN CİDDİ BİR OY ALACAĞIMIZI GÖRMÜŞ OLDUM

AK Parti Milletvekili Tolga Ağar, “Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğlu. Öncelik ile havalimanından buraya kadar görmüş olduğum kalabalıktan ciddi bir oy alacağımızı görmüş oldum. Lafı fazla uzatmaya gerek yok. Daha zamanımız çok birlikte çok bir arada olacağız” dedi.

DEMİRBAĞ: ÇOK YOĞUN İLGİ VE ALAKA İLE KARŞILAŞTIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bir yerel seçim sürecini dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’ında içinde bulunduğu 40 ilin belediye başkan adaylarını açıklamasıyla birlikte belli bir mecraya girdi. Bugünde il başkanımız, belediye başkan adayımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte havalimanına intikal ettik. Havalimanından devam eden güzergahta çok yoğun ilgi ve alaka ile karşılaştık. Bu bizi sevindirdi. 31 Martta yapılacak seçimde bu teveccüh sandığa yansır ve geçmiş seçimlere nazaran oyumuzu arttırarak güçlü bir şekilde belediye başkanlığına şahin beyi seçer yolumuza devam ederiz”dedi.

GÜRGÖZE: ADAYIMIZIN ŞAHSINDA TEBRİK EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli dava ve yol arkadaşlarım. 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde daha önceden startını vermiş olduğumuz ve geçen hafta içerisinde de aslında açıklanan fakat Genel Başkanımız tarafından ilan edilmediği için sizlerle paylaşmadığımız belediye başkan adayımızı dün itibari ile Cumhurbaşkanımızın katıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde açıklamış bulunmaktayız. Bugünde milletvekilimiz ve adayımız ile birlikte İstanbul’dan Elazığ’a gelerek çok yoğun bir katılımla havalimanından buraya gelerek hemşerilerimizin aziz partililerimizin ve Elazığlı hemşerilerimizin teveccühü ile adayımızın şahsında tebrik ediyorum”ifadelerinde bulundu.

GÜRGÖZE: HEPİMİZİN EN ASLİ GÖREVİDİR

Başkan Gürgöze, “Hem şahsına, partimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye’ye küresel anlamda saldırılar devam etmekte. Onların içerideki işbirlikçileri boş durmamaktadırlar. Bu nedenle 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde birlik beraberlik içerisinde çalışarak fitne ve fesatta mahal bırakmayacak şekilde tüm teşkilatımız çalışarak AK Partini daha güçlü çıkması ve saldırıları bertaraf etmek ve AK Partiyi 31 Martta daha güçlü kılmak hepimizin en asli görevidir”diye kaydetti..

GÜRGÖZE: 20 BELEDİYEYİ ALMAK HEDEFİMİZ İÇERİSİNDE

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Adayımız açıklanmadan önce ifade ettiğimiz gibi Elazığ’daki 20 belediyeyi almak hedefimiz içerisinde. Dün resmiyette açıklanan belediye başkan adayımızla beraber ve yakın zamanda açıklanacak ilçe belde adaylarımızla sahaya inerek tüm vatandaşlarımızla birebir görüşerek 31 Martta 20 belediyenin tamamını almak bu teşkilatların hedefleri arasında yer almaktadır”değerlendirmelerinde bulundu.