Elazığ’da Atatürk İçin Mevlit Programı Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83'üncü yılı dolayısıyla Elazığ’da mevlit programı düzenlendi.

Elazığ’da Atatürk İçin Mevlit Programı Düzenlendi

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve İl Müftülüğü koordinesiyle Atatürk’ün hayatını kaybetmesinin 83’üncü yıl dönümünü anmak için mevlit programı düzenlendi.

Yatsı namazının ardından İzzet Paşa Camisi'nde düzenlenen mevlit programına İl Müftüsü Selami Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına mevlit okunarak devam etti.

Program vatandaşlara kolonya ve lokum ikramıyla son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Anonim 23
Anonim 23 - 2 yıl Önce

Atatürk Elmalılı Hamdi Yazır'a Kuranın Türkçe mealini yaptırmıştır. Atatürk'e Müslüman değil demek cahilliktir. Fesli kadirden Atatürk'ü öğrenirseniz hep cahil kalırsınız..

Atakan
Atakan @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Atatürk'e kin ve nefret besleyip düşmanlık eden kişiler, Hami Bey'in ve diğer arkadaşların da dediği gibi işgalcilerin ve bunların içerideki işbirlikçilerinin torunları ve artıklarıdır.

Hami
Hami @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Kurtuluş Savaşı Fransız yunan ermeni düşman artıkları Atatürke kin kusmuş

OKAN
OKAN @Anonim 23 - 2 yıl Önce

ATATÜRK KALKSA EN BAŞTA KEMALİST PUTPERESTLERİN YÜZÜNE TÜKÜRÜR BENİM RESMİMLE BEBEK KATİLİ APO NUN RESMİ NASIL YANYANA GELİR...ŞEHİT VE ŞEHİT AİLESİNE HAKARET EDENLERE NASIL TEPKİ VERİLMEZ, KATİL SİLHONUN KARISINA SAHİP ÇIKILIR.

Buğra
Buğra @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Atatürk'e saldırmak ve hakarette bulunmak direkt Türkiye Cumhuriyetine saldırmaktır. AKP isimli ve diğerleri, fesliden öğrendiğiniz bilgilerle burada yorum yapıp mide bulandırmayın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kimse yenemedi, sizin gibilerin attığı iftiralar onu daha da yüceltir. Atatürk'e ve Cumhuriyete düşman olanların yapacağı şey çok basit: Gitmek. Afganistan'a gidebilirsiniz.

Akp
Akp @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Arabın yavelerini görsünler demiş paşa ne kadar doğru bilinmez

ömür
ömür @Anonim 23 - 2 yıl Önce

çok haklısınız.ülkemiz afganistan gibi değilse bunu Atatürke borçluyuz.dindar bir insanın ülkesini seven bir insanın bırak düşmanlık etmeyi her namazda her duasında Atatürke dua etmesi lazım.ruhu şah olsun.cumhuriyetimizi ilelebet payidar olsun.Allah ondan razı olsun.

Afganistan ve fetö
Afganistan ve fetö @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Afganistandaki olaylar ve fetö olayları atatürke olan saygımı sevgimi kat kat arttırdı.. ben adamın yerinde olsam aynılarını bende yapardım.. afganistanda olan cehalete olan sefalete bakıyorum ve Allaha atatürk gibi vizyoner bir lideri bize bahşettiği için Allaha şükür ediyorum… bazı insanlar fetö tarzı veya afganistan hizbullah tarzı bir şey istiyorlar Allah bunlara fırsat vermesin yoksa tüm kadınlara köle muamelesi yapar evlere kitlerler.. bunlar patolojik psikiyatrik hastalar.. seversiniz sevmezsiniz ama Atatürk gerçekten vizyoner ve herkesin kurucu lideri olmasını isteyeceği bir insan.. afganistan da ilk icraatler müziği yasaklamak kadınların dışarı çıkmasını okula gitmelerini yasaklamak atatürkün vizyonu ve ilk icraatleri ortada …

şamil
şamil @Anonim 23 - 2 yıl Önce

er kişi, olamassın isimli trol harbiden boş adamsın son dönemde gördüğün en boş adam sensin.kaybol ulan

şamil
şamil @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Çok konuşmayın cumhuriyet ve Atatürk düşmanları.Nasılki yunanı ingilizi ve bunların iç destekçilerini def ettiysek yine ederiz.Atatürkün kurduğu ülkede bu ülkenin kurucusuna düşmanlık edenler vatanseverlikten bahsetmesin.Böyle konuşunki ne mal olduğunuzu anlasın bu millet.Cürmünüz kadar yer yakarsınız ulan.

Er kişi olamassin
Er kişi olamassin @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Er denen velet alişmsisiniz tabi insanlari asmaya kesmeye susturmaya kiyafetine hayatina okuluna burnunuzu sokmaya erdoğan buna musade etmedi aklimizca akp 1 yil sonra gidecek biz gene tüm caniligimzle herksi susturacagiz ama ozgurluk yalani diye milleti kandiracagiz diyorsun degilmi ? Sence bu saaten sonra bu mumukunmu ? Senin guvvendigin degil tüm dunya gelse erdogan sayesinde bir cok özgurlugune kavusmus bu ummeti kim zincire vuracak şaşarim . Ölürüz susmayiz susan hayatina ozgurlugune bu saatten sonra birilerini karistiran vee o bok burunlarini hayatimiza sokacak kişi anasindan dogmadi o size guven verenlere mevki vaad edenler bunu net anlatin oyle bir aptal halk yok artik bulamssiniz .

Er
Er @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Arkadaşlar, AKP adıyla yorum yapan Dürizzade Abdullah'ın, İskilipli'nin ve Fesli Deli Kadir gibilerin torunu olan bu trole cevap vermenize gerek yok. İstediğiniz kadar anlatın, işe yaramaz. O yüzden keyfinize bakın. Bırakın şimdi bütün cesaretiyle konuşsun. Çok değil, bir yıla kadar sesi soluğu çıkmaz.

Akp
Akp @Anonim 23 - 2 yıl Önce

Ataturk bu durumu soyle aciklar ben kurani turkcelestiriyorumki muhammedin yalanlarini gorsunler

Elazığ lı
Elazığ lı - 2 yıl Önce

Yıllarca müslümanım diyip ama rant için para için kimlerin önünde biat edenleri kıblesi değişenleri gördük. Müslümanlığını dünya malına satıp kafir gittiklerini bilmiyorlar mı asıl onlar düşünsünler nasıl hesap vereceklerini

Atatürk
Atatürk - 2 yıl Önce

Atatürk ü beğenmeyenlerin kemdi dönüp aynaya baktıklarında Türk tarihindeki en büyük münafıklığı göreceklerdir.

Turan
Turan - 2 yıl Önce

ATATÜRK DÜŞMANLARI KUDURMAYA DEVAM ETSİN. 83 YILDIR KUDURUYORSUNUZ Bİ 83 DAHA KUDURUN :) GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN RUHU ŞAD OLSUN.CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSUNA MİNNETTARIZ.TAPMIYORUZ.SAYGI DUYUYORUZ.SEVİYORUZ.BU TOPRAKLARI KURTARAN,NAMUSUMUZU,ONURUMUZU KURTARAN HAYATINI CEPHELERDE GEÇİRMİŞ BİRİNE MİNNETTARIZ.ÖLENE DEK MİNNETTAR KALACAĞIZ.CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.VATAN HAİNLERİNE GEÇİT VERMEYECEĞİZ.CUMHURİYET ÇOCUKLARIYIZ!

YİĞİT
YİĞİT - 2 yıl Önce

Ülkemizin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE saygı ve minnetle...ATATÜRK düşmanlarıda kudurmaya devam etsin.Bu halk onu şimdi daha iyi anladı.. . Gün geçtikçe büyüyen sevgiyi gördükçe kuduruyorlar.

Akp
Akp - 2 yıl Önce

Ataturk musluman degil

Hamit
Hamit @Akp - 2 yıl Önce

Sen Müslümanmısın münafık

Puhahaha
Puhahaha - 2 yıl Önce

Mantıklı düşünmüş halin buysa demek. "Atatürk için mevlit düzenlendi" haberine bunu yazmak için pudraşekeri içmek lazım galiba. Dua edilmediğini nerden biiyorsun? Bak, mevlit düzenlenip dua edilmiş işte. Fesli Kadir'i izleye izleye şuursuz olmuşsunuz. :)

Elazığ 23
Elazığ 23 - 2 yıl Önce

Katılım herşeyi özetliyor.


SIRADAKİ HABER

banner137