Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu’nun periyodik konserleri devam ediyor.

Bu kapsamda Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yıldönümü nedeniyle Atatürk’ü anma ve Elazığ’a teşrifleri düzenlenecek.

10 Kasım Perşembe günü saat 19’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Koro şefliğini Kenan Çimtay’ın yapacağı konserde Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a geldiğinde ona ithafen söylenen şarkılar seslendirilecek.

BÜRHAN: KONSERİMİZE ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan, “Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve Elazığ’a teşrifleri sırasında kendisine huzurda okunan şarkıları koromuzun kıymetli sanatçıları birbirinden güzel eserleri koro ve solo olarak izleyicilerin beğenisine sunacaklar. 10 Kasım Atatürk’ü anma münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemiz uğrunda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Topluluk şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde 10 Kasım Perşembe günü saat 19’da düzenleyeceğimiz konserimize tüm değerli Elazığlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.