Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu'n da "Bilim Elçileri" projesi başladı.

Proje koordinatörü Deniz Özger amaçlarını anlattı.

Özger, “Projemizin adı “Bilim Elçileri” bu proje sayesinde öğrencilerimizi küçük yaştan itibaren bilim ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Tıp, kimya, fizik, biyoloji, bilimsel ve teknoloji alanlarda farklı konularda yapılan araştırmaları en güzel şekilde öğrencilerimize kavuşturacağız” ifadelerini

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Kenan Şeker’de örgün eğitimle birlikte okullarında hafızlık projesinin de yürütüleceğini söyledi.

ŞEKER: HAFIZLIK PROJESİ UYGULANMAKTADIR

Müdür Şeker, “Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir okuldur. Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet işleri iş birliği için protokol imzalandı. Buna göre okulumuzda örgün eğitim ile birlikte hafızlık projesi uygulanmaktadır. Bu projede örgün eğitime devam eden aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin okul ortamından aileden ve sosyal çevreden uzaklaşmadan bilim teknoloji akademik sosyal, kültürel ve sportif alanda desteklenmesi amaçlanmaktadır” dedi.

Okul Öğrencileri Zeynep Gülmez, Ahmet Taha Yümlü ve Büşra Ahsen Çelik’te bilim çocuk dergisi ile ilgili bilgiler vererek, emeği geçenlere teşekkür etti.