Elazığ’da Dünya Kudüs Günü'nde İsrail Protesto Edildi

Dünya Kudüs Günü dolayısıyla basın açıklaması yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı, İsrail'in Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik saldırılarını protesto etti.

Elazığ’da Dünya Kudüs Günü'nde İsrail Protesto Edildi

Ramazan ayının son cumasının "Dünya Kudüs Günü" olması dolayısıyla Peygamber Sevdalıları Vakfı, basın açıklaması düzenledi.

Açıklamada, İsrail'in Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Müslümanlara saldırısına düzenlenen basın açıklamasıyla sert tepki gösterildi.

YAMAN: GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİĞİN ELZEM OLDUĞU ARTIK GÖRÜLMELİDİR

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörü Erkan Yaman İslam ümmetinin ortak paydada bir araya gelerek Kudüs’ü ve Mescid–i Aksa’yı hep birlikte kurtaracağını belirterek, “Bu işgal sürecinin çokta uzun sürmeyeceğine İslam ümmetinin özgür Kudüs’te toplanacağı günün yakın olduğuna inanıyoruz. Uzağı yakın kılmak için büyük bir mücadelenin sürdürülmesi gerektiğini biliyoruz. Bu mücadele sadece Filistinli Müslümanların omuzlarına yüklenecek bir mücadele değildir. Tüm Müslümanların Kudüs ortak paydasında bir araya gelip de sürdüreceği bir mücadele Kudüs’ün hürriyetini giden kapıyı aralayacaktır. İşgalin bugüne kadar sürmesinin nedeni Ümmetin tek cephede ortak bir direniş sergilememesindendir. Her bir Müslüman bir kova su dökse Siyonist işgalci seçimi sel alır ve yok olur gider. Fikri anlamdaki kopuş ulusal çıkarların öncelenmesi ve yaşanan iç çatışmalar nedeniyle zayıf düştüğümüz bir yüz yıl yaşadık. Kaybımızı görebilmeli bir yüzyılı daha kaybetmemeliyiz çünkü geçen her zaman İslam ümmetinin aleyhine işlemektedir. Uzağı yakın kılmak, Kudüs’ü işgalden kurtarmak için güçlü bir birlikteliğin elzem olduğu artık görülmelidir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137