Elazığ’da Eniştesinin Yeğenini Kaçıran 26 Yaşındaki Gençten Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Elazığ’ın Palu İlçesi’nde yaşayan 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz’dan ailesi 21 Ocak 2023 tarihinden beri haber alamıyor. Yılmaz’ın babası oğlunun kaçırıldığını iddia etti.

Elazığ’da Eniştesinin Yeğenini Kaçıran 26 Yaşındaki Gençten Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Elazığ’ın Palu İlçesinde yaşayan 1997 doğumlu 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz’dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyor.

Mustafa Yılmaz’ın babası Mahir Yılmaz’dan edinilen bilgiye göre Palulu olan ve Palu’da yaşayan Mustafa Yılmaz geçtiğimiz günlerde teyzesi kocasının (eniştesi) kardeşinin (eniştenin kardeşi) 21 yaşındaki N.N.Y. adlı kızını kaçırdı.

Olayın ardından Mustafa Yılmaz’ın ailesi ile karşı aile arasında gergin anlar yaşandı.

Babası Mahir Yılmaz’ın iddiasına göre; 21 Ocak 2023 tarihinde teyzesi oğlu olan 25 yaşında O.Y. ile görüşen Mustafa Yılmaz’dan bir daha haber alınamadı.

Mustafa Yılmaz’ın babası Mahir Yılmaz, oğlunun kaybolması ile ilgili kolluk kuvvetlerine başvuru yaptıklarını ve gerekli işlemleri başlattıklarını ifade etti.

BABA YILMAZ AÇIKLAMA YAPTI

Baba Mahir Yılmaz, “Oğlum bacanağımın kardeşinin kızını kaçırdı. Biz karşı tarafla görüştük, bir aracı bulup orta yol bulmak istedik. Ama olumlu yanıt alamadık. Oğlum bundan 6-7 gün önce teyzesinin oğluyla gitti geldi, gitti geldi. Güvenini kazandıktan sonra. Arabaya atmış götürmüş karşı tarafa teslim etmiş. MOBESE kameralarına yansımış. Emniyete tüm birimlere başvurmuş durumdayız. Polisler araştırmasını yapıyor. Bütün takipleri yapıyor. Kızın babasıyla ve kardeşleriyle görüştük. Biz bilmiyoruz dediler. Ne yapmışsa onlar yapmış” dedi.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!

HABER: SITKI TAŞEL
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137