Artan kira fiyatları, yıkılmayan binalar ve yapılması beklenen konutlar.. Kira ve ev fiyatlarını hareketlendiren 6 Şubat depreminin etkisi devam ediyor.

Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Şehirde hasar alan yapılar yıkılıp yapılmadığı için haliyle ev ve dükkanlar yüksek fiyattan kiralanıyor. Gözler ise yeni yapılacak konut ve dükkanlarda…

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, 28 Mayıs seçimlerinin ardından ev fiyatlarının düşebileceğini ifade etti.  

Başkan Albayrak, “Diyoruz ki bundan 3-4 ay önce bir röportaj vermiştik. Ev fiyatları artar mı? demiştiniz. Biz demiştik ki; ev fiyatlarının artacağını düşünüyoruz. Düşeceğine inanmıyoruz demiştik. Bazı arkadaşlar bazı insanlar bize yazılar yazıyor. Başkanın evden haberi var mı, başkanın fiyatlardan haberi var mı? Bu fiyatları biz yapmıyoruz. Örnek veriyorum bugün ev 1,5 milyon ise bunu ben yapmıyorum, 2 milyon ise ben yapmıyorum. Biz sadece olabilecekleri anlatıyoruz. Özellikle bunu buradan söylemek istiyorum. Yazan arkadaşlarımızın da bunu bilmesini istiyorum. Biz ev fiyatlarının düşeceğine inanmıyoruz. Bu TOKİ’ler yapılırsa, çarşı merkezinde yıkılacak olan binalar yıkılır yapılırsa biz o zaman düşeceğine inanıyoruz. Biz cumhurbuşkanlığı seçimlerinin ardından fiyatların düşebileceğini söylüyoruz. Sadece düşüncemiz bu” dedi.

Video: