Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser,partisinin il teşkilatı ile yerel seçimler öncesinde istişare toplantısında bir araya geldi.

EMRAH AKDAĞLI : BÜYÜK BİRLİK KADROLARI BU ÜLKENİN EMNİYET KEMERİ CAN SİMİDİDİR

İstişare toplantısı ile Yaklaşan yerel Seçimlerde  nasıl bir yol haritası çizeceklerine dair görüşmeler yapacaklarını ifade eden BBP Merkez İlçe Başkanı Emrah Akdağlı,partilerinin Türkiye ve Elazığ için can simidi olduğunu söyleyerek “ Büyük Birlik Kadroları yaklaşan seçimeler de en yüksek oyu almanın çabası ve gayreti içerisindedir. Büyük Birlik kadroları bu ülkenin emniyet kemeri can simitlidir. Bu neden ile hem bu ülkeye hem de şehrimize lazımdır. Bizlerin olduğu yerlerde yanlışa müsaade edilmez. Hukuksuzluğa aymazlığa da geçit verilmez. Bizlere fırsat verildiğinde bu ülkeye neler kazandırılacağını da herkes görecek” dedi.

ALİ KESER : CUMHUR İTTİFAKI DA YEREL SEÇİMLERDE DEVAM EDER

Cumhur ittifakına bazı illerde aday göstermeyerek destek vereceklerini ifade eden Büyük Birlik Partisi teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser,partilerinin milli direniş hareketinin merkezi olduğunu kaydederek “ Cumhur İttifakında yerel seçimeler nasıl olacak derseniz zaten MHP ile AK Parti bu görüşmeleri yapıyorlar. Bizde bizden istenilen Ak Parti tarafından bazı illerde bize destek verirseniz o illerde aday çıkarmasınız iyi olur ona göre en azından Cumhur İttifakına destek vermiş olursunuz. Bizde seve seve tamam dedik. Onun görüşmelerini de biz yapıyoruz. Şuan da bizim görevli arkadaşlarımız da hangi illerde destek vereceklerimizin de tespitlerini yapıyorlar onların isteklerine göre. Bu çalışmalar devam edecektir. Neticede pürüz çıkacağını tahmin etmiyorum. Üç aşağı 5 yukarı anlaşılır ve Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde devam eder. Bizim için önemli olan ülkenin bekası seçimler gelip geçicidir. Ülkenin bekası ile ilgili çalışmalar önemlidir. Büyük birlik partisi milli direniş hareketinin merkezidir” ifadelerine yer verdi.

ALİ KESER : 26 YILDIR BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ BEŞ KURUŞ YARDIM ALAMAMAKTADIR.

Elazığ’ın kültürel birikiminin Büyük Birlik Partisinin karakteri ile uyumlu olduğunu belirten Ali Keser,Elazığ’da her an birinci parti olma durumlarının olduğunu söyleyerek “ Elazığ’da her an birinci parti olma durumuz vardır. Yeter ki burada çalışan bir çalışmaya azmetmiş davasının peşinden giden davasını burada yerleştirmek isteyen arkadaşlarımız olduğu müddetçe Elazığ’da da birinci parti olacağız. Buna samimiyetim ile inanıyorum. Bunu biliyorum sakıntıların başında ekonomik sıkıntılar gelmektedir. Hakkımız olan hazine yardımını senelerdir alamamaktayız. Anayasa da seçimlere katılacak olan siyasi partilere adil olarak hazine yardımı yapılması gerekli.26 yıldır Büyük Birlik Partisi beş kuruş yardım alamamaktadır. Fakat bizim samimi insanlarımız dava adamlarımız süt paralarından keserek 26 yıldır ayakta durmaktadır” şeklinde aktardı.