Akçakiraz Belediyesi tarafından belde kadınları için yapılan kadın yaşam merkezine giden kadınların aldıkları kurslarda yaptıkları ürünler görücüye çıktı.

Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen kurslara devam ederek, el becerilerini geliştiren kadınlar tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı serginin açılışında konuşan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, beldede sadece belde, yol yapmadıklarını, sosyal projelere de önem verdiklerini söyledi. 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, Elazığ’da her noktada kurslar açtıklarını kaydetti.

Programda konuşan AK Parti 27. Dönem Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti iktidarı ile birlikte kadınlara ayrı bir önem verildiğini ifade etti.

Demirbağ, “Hanım kardeşlerimize gerçekten büyük önem verildi. Hem halk eğitim vasıtasıyla aile bakanlığı vasıtasıyla yaşlılarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerçekten hayal edilemeyecek hizmetleri oldu. Bütün alanlarda öyle. Hanım kardeşlerimiz gittiğimiz yerlerde cumhurbaşkanımıza yaş durumuna göre kızı, bacısı, ablası, şefkati gösterdiler. Kucakladılar her zaman destek oldular. Çok rahatlıkla ifade ediyorum oy cumhurbaşkanımıza oy verenlerin yüzde 60’ı kadın iddia ediyorum belki daha fazlası. Çünkü gördükleri yatırımları çalışmaları çok iyi görebiliyor” dedi.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden 100. Yıl Programı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden 100. Yıl Programı