Elazığ’da Kapalı Spor Salonsuz İlçe Kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Merkez ile İlçe Belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilerek Elazığ’a kazandırılan Gençlik ve Spor Yatırımları kapsamında Elazığ Merkez ve İlçelerde Kapalı Spor Salonu inşa çalışmaları devam ediyor.

Elazığ’da Kapalı Spor Salonsuz İlçe Kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Merkez ve İlçe Belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilen son üç yıl içerisinde ilimize kazandırılan spor yatırımları kapsamında il merkezinde, ilçelerde ve beldelerde olmak üzere Gençlik Spor yatırımları devam ediyor.

GSİM: 2023 YILININ İLK YARISINDA TAMAMLANMASI PLANLANMAKTA

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Daha önce dört ilçemizde; Kovancılar, Karakoçan, Arıcak ve Keban ilçelerimizde spor salonlarımızın büyük bakım ve onarımları yapılmıştı. Şimdi ise 6 ilçemizde sıfırdan Gençlik ve Spor bakanlığı toplu yatırımı kapsamında yapmış olduğumuz yatırımlar ile 6 ilçemizde spor salonu inşa çalışmaları 2023 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanmakta. Böylelikle 10 ilçemiz spor salonuna kavuşmuş olacaktır. Emeği geçen başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimiz Dr. Ömer Toraman Beye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza şehrin gençlik ve sporu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137