Elazığ Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda üyeliğe İl Genel Meclisi Üyesi Osman Dilek, İl Genel Meclisi Üyesi Atilla Pirinç, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Ergün ve Sarıkamış Köy Muhtarı Cimşit Şen seçildi.

Seçimde Mahmut Ergün 80 oy, Sarıkamış Köy Muhtarı Cimşit Şen 58 oy, İl Genel Meclis Üyeleri Atilla Pirinç 72 oy, Osman Dilek 65 oy aldı.

ERGÜN: KÖYLERİMİZE HİZMETLERİ YAPMAYA HAZIR BULUNMAKTAYIZ

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkan Mahmut Ergün, “Bugün yapılmış olan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerini kazanmış bulunmaktayım. İl genel meclis üyemiz Atilla Pirinç, Osman Dilek, ben Mahmut Ergün ve arkadaşım Sarıkamış Köy Muhtarı Cimşit Şen bu seçimi kazanmış bulunmaktayız. Ama biz muhtar arkadaşlarımızın sorunları dile getirmeye bütün ihtiyaçlarını sağlamaya çalışmamız için bizi seçmiş bulunmaktalar. Ben muhtarlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Biz buraya seçilmişiz ki arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirelim. Var gücümüzle biz Elazığ’ın merkeze bağlı köy muhtarlarının bütün sorunlarını dile getirip bütün köylerin sorunlarını elde edip bir şeyler yapmaya çalışacağımıza kendi şahsım adıma söz veriyorum. Köylerimize hizmetleri yapmaya hazır bulunmaktayız” dedi.

Başkan Alan: Başkan Şerifoğulları İkinci Dönemde De Birçok Önemli Projeyi Hayata Geçirecektir Başkan Alan: Başkan Şerifoğulları İkinci Dönemde De Birçok Önemli Projeyi Hayata Geçirecektir