A Milli Erkek Voleybol takımımız, Avrupa Altın lig müsabakalarına Elazığ’dan start veriyor.

Son iki sezonda Avrupa Altın lig şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atan ay-yıldızlı takımımız, 2022 sezonunun Avrupa Altın lig maçlarına Elazığ’da Slovakya müsabakasıyla start verecek.

Zorlu müsabakanın hazırlıklarını ilimizde sürdüren ve Çarşamba günü saat 17:30’da F.Ü çok amaçlı spor salonunda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren millilerimizde tek hedef; Slovakya’yı mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak…

A Milli erkek Voleybol takımımızın tecrübeli baş antrenörü Nedim Özbey, pazartesi günü kanal fırat’ta yayınlanan maraton programına canlı yayın konuğu olarak katılarak Çarşamba günü oynayacakları Slovakya maçı ve Avrupa altın ligindeki hedeflerini açıkladı.

Türk voleybolunun duayen hocası, Elazığlı sporseverlere ilk milli maç şerefini sunmak için geldikleri Elazığ’da 2 defa kazandıkları kupayı bir kez daha almak ve bu başarıyı tescillendirmek istediklerini belirterek, yine iddialı ve favori olduklarını belirtti.

A Milli Erkek Voleybol takımı başantrenörü Nedim Özbey, seyirci sayısının ülke puanına etki yaptığını da belirtirken, tribünlerin dolu olmasını istedi. Tecrübeli hoca, Efes Pilsen ve Vakıfbank’ın Avrupa şampiyonluklarının ardından A Milli Erkek Voleybol takımının da 3. Kez şampiyon olması için söz verdiklerini de ifade etti.

Türkiye-Slovakya A Milli Erkek Voleybol müsabakası ücretsiz olarak izlenebilecek.

VİDEO: