Elazığ’da faaliyet gösteren İlksen Ana Okulu ile Genç Kızılay Elazığ Şubesinin birlikte yürüttüğü “Oyuncak Kardeşliği” projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında İlksen Ana Okulu öğrencilerinin kendi oyuncaklarını, Avukat İbrahim Gök İlkokulu anasınıfı öğrencileriyle paylaşmaları sağlandı. Bu sayede öğrencilerin kendi yaş gruplarıyla oyuncaklarını paylaşarak yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmelerine “Oyuncak Kardeşliği” projesi  yardımcı oldu.

İlksen Ana Okulu öğretmenlerinden Ayşe Erkan yaptığı konuşmada, İlksen Anaokulları olarak böyle güzel sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini dile getirdi.

SERTKAYA: ONLARIN YARDIMLAŞMA DUYGULARINI PEKİŞTİRMEK İSTEDİK

Kızılay Elazığ Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sertkaya, “ilimizde bulunan İlksen Ana Okulları ile birlikte yürüttüğümüz “Oyuncak Kardeşliği” projemiz ile birlikte anaokulumuzda bulunan öğrencilerimizle birlikte, Avukat İbrahim Gök İlkokulu anasınıfı öğrencilerine kendi oyuncaklarını getirerek hediye etmelerini sağladık ve onların yardımlaşma duygularını pekiştirmek istedik. Bize yardımcı olan İlksen Anaokulu ve Avukat İbrahim Gök İlkokulumuza teşekkür ediyoruz böyle bir projede yardımcı oldukları için Genç Kızılay gönüllülerimize de teşekkür ediyorum” dedi.