Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Okul Müdürü Hakan Kamaç, Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Eralp Sarıkamış, Marmara Eğitim Kurumları Okul Müdürü Abdullah Gündüz, Boğaziçi Havacılık ve Teknoloji Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Celbek medya grubumuzu ziyaret etti.

Elazığ’da hizmet veren özel meslek liselerinin bir çatı altında toplanacağını paylaşan Boğaziçi Havacılık ve Teknoloji Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Celbek, kurulan platform ile meslek liselerinin önemini ön plana çıkaracaklarını söyledi.

Celbenk, kurulacak ‘Özel Meslek Liseleri’ platformu ile teknik personel yetersizliğinin de önüne geçeceklerini ifade etti.

Celbenk, “Özel Meslek Liseleri Platformu olarak bu faaliyetleri sürdüreceğiz. Yeni başladık bu ilk ziyaretlerimiz. Bunların devamı da gelecek. Ortak bir paydada buluşup kurumları da dahil edip organizasyon yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili hem seminer hem festival ve benzeri etkinliklerini ortak çalışıp meslek liselerinin önemini artıran bir platform olarak faaliyet göstereceğiz” dedi.