İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi İle Elazığ’da ittifak yapacaklarını açıkladı.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞLI HEMŞERİLERİME HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Bugün ki son gelişmeler, Sayın Vekilimiz Gürsel Erol yarın Elazığ’a teşrif edecekler. Bizde Hürriyet Caddesi’nde turistik otelin karşısında orada bir ofis hizmeti açacağız yarın. Hemşerilerimizin hizmetine. Orada Sayın Vekilimizle birlikte, Cumhuriyet Halk Partisiyle birlikte seçim ittifakı olduğunu, Elazığ kamuoyunu birlikte açıklayacağız. Ben şimdiden Elazığlı hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun, Elazığ’a hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah iyi olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEKERDAĞ: İLERİKİ DÖNEMLERDE DE İNŞALLAH BİR İTTİFAKIN ÇATI ADAYI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM

Ali Şekerdağ, “Sadece CHP ve İYİ Parti ittifakı. Siyasette her türlü gelişmeler olabiliyor. İleriki dönemlerde de inşallah bir ittifakın çatı adayı olduğumu düşünüyorum. İnşallah hareketli geçecek. Seçim artık 2-3 kutuplu olmaya başladı. Elazığlı hemşerilerimizin tercihleri inşallah bizimle olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü ben hep konuşmalarımda da ifade ediyorum. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Sonuçta hepsi Elazığ’a hizmet için yola çıktılar. Biz de hizmet için yola çıktık. Burada Rabbim nasip ederse, Elazığ halkı da teveccüh ederse o güvenlerini, itimatlarını ve kabul noktasında bizi tercih ederlerse Elazığ’a gerçekten çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Ben şunu ifade etmek istiyorum; Elazığ’ı inşallah demokrasi bir anlayışla yönetildiğini halkımıza ispat edeceğiz” şeklinde konuştu.