Elazığ’da geçen haftalardan itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte ertelenen futbol müsabakaları, bu gafta oynanacak maçlar için Şehrimizdeki bütün sahaların kar temizleme çalışmaları Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Yoğun kar yağışıyla birlikte biriken karların temizliği için yoğun mesai harcayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri Elazığ’da bulunan ve 3. Lig maçlarına ev sahipliği yapan Doğukent Stadı başta olmak üzere, Gençlik Merkezi Sahası, Bahçelievler Sahası, Karayolları Spor Tesisi, Elazığspor Tesisleri, Karakoçan Spor Tesisleri, İl Özel İdare Sahası,  Fırat Üniversitesi Sahalarının kart temizliği gerçekleştirildi. Hafta sonu ilimizde oynayacak olan Elazığspor, HD Karakoçan FK ve Bal ligi için sahalarımız futbol oynamaya müsait hale getirildi.

EREN: BU HAFTA YAĞIŞLI HAVALARINDA ETKİSİNİ YİTİRMESİYLE BİRLİKTE MAÇLAR TEKRAR OYNANACAK

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Malumunuz Elazığ’da yoğun bir kar yağışı söz konusuydu ve maçlar ertelenmişti. ASKF Başkanımız ve TFF İl Temsilcimizle koordineli olarak yaptığımız görüşmeler neticesinde, maçlarında başlamasıyla sahalarımızın kar temizliğini gerçekleştirdik. Bu hafta yağışlı havalarında etkisini yitirmesiyle birlikte maçlar tekrar oynanacak ve bizde İl Müdürlüğümüz personelleri ve ekipmanlarıyla ilimizde müsabakaların gerçekleşeceği Doğukent Stadı başta olmak üzere bütün sahalarımızın kar temizliğini gerçekleştirdik. Emeklerinden dolayı Personellerimize ve Tesis Amirlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Elazığspor, HD Karakoçan FK ve Bal Ligi takımlarımıza müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.