Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ Şubesi ve Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi Tarafından İhtiyaç sahibi ailelerin 75 çocuğu sünnet edilerek, çocuklar için tören gerçekleştirildi.

Törene Gönül Köprüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de destek verdi.

Elazığ'da Güçlü Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recai Güçlü; İhtiyaç sahibi ailelere destek olmak istediklerini belirterek, bu sünnet şölenini geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un Antrenmanına Çıktı Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un Antrenmanına Çıktı

Güçlü, “Geçen sene hatırlanacağı gibi 47 tane ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirmiştik bu senede 70’in üzerine çıktık 75’i bulduk. Bu ailelerimize hayırda bulunan tüm iş adamlara, hayırseverlere çok teşekkür ederim. İnşallah gelecek senede 300 üstünü yapmak içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Elazığ'da Güçlü Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ömer Tolga Güçlü; Ellerinden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Güçlü, “Biz Elazığ Güçlü Haber Gazetesi Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak nerede yardıma muhtaç birileri varsa onlara el uzatmaya çalıştık gençlerimize, çocuklarımıza hep katkı sağlamaya çalıştık. Çünkü biliyoruz ki gençlerimiz, çocuklarımız bu ülkenin değerleridir bu ülkeyi biz onlara bırakacağız onları en iyi şekilde birey olarak yetiştirelim ki ülkeyi ileriye götürecek birey olsunlar, vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar” dedi.

Gönül Köprüleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı Tülay Fırat; Sünnet şölenine destek verdikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Fırat, “Gönül Köprüleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı olarak bu gece çok gururluyum. Güçlü Medya sahibimiz çok değerli başkanımızdan Allah razı olsun zaten o yaptı, o kuruculuğunu yaptı ve dile getirdi. Başkanım yardımda bulunabilir misiniz dedi tabiki dedim ben değilim biziz dedim bu çocuklar hepimizin” dedi.