Elazığ’da Üniversite Öğrencilerinden Yurtlara Tam Not

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, boş vakitleri, yurtların bünyesinde açılan ofislerde geçiriyor. Yurtların sunduğu hizmetlerden memnun olan öğrenciler, yemeklere de tam not verdi.

Elazığ’da Üniversite Öğrencilerinden Yurtlara Tam Not

Yaklaşık iki yıldır pandemi nedeniyle kapalı olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar yine öğrencilerle doldu.

Öğrencilerin, barınma ihtiyacını karşılayan yurtlarda aynı zamanda boş vakitlerini verimli ve keyifli geçirmeleri amacıyla açılan gençlik ofisleri de açıldı.

Bu ofislerde öğrenciler, gençlik lideri eşliğinde düzenlenen drama etkinliği, kovboy oyunu, sinyal oyunu, sandalye kapmaca gibi etkinliklerle keyifli zamanlar geçiriyor.
Öğrenciler yine hijyenik ortamlarda pişen yemekleri de 75 kuruş ile 4 lira arasında ücretlerle yiyorlar.

Devletin sunduğu imkanlardan son derece memnun olan öğrenciler, kendilerini en iyi şekilde Elazığ’da ağırlayan yetkililere teşekkür etti.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sivriceli, Ramazan Kurukaya
Sivriceli, Ramazan Kurukaya - 2 yıl Önce

Propoganda detected

Cok sukur
Cok sukur - 2 yıl Önce

Eskiden olmayan imkanlari saglayan devletimiz daima var olsun. Bu imkanlari sunan yoneticiler ve idarecilerden Allah razi olsun. Ogrenciler sayelerinde guzel imkanlarla bariniyor.

Renzi
Renzi @Cok sukur - 2 yıl Önce

Amin amin bakhele ne gadar ferah sakin kimse yok gerçekten nerde öbür örenciler çok sakin

Fark
Fark - 2 yıl Önce

Otel gibi temiz açık büfe millet evini bırakacak yurtta yaşayacak nerdeyde 20 yıl önce ahır gibiydi

23
23 @Fark - 2 yıl Önce

Sen de öyle bir şey istiyorsunki. Bunlar A Haber'in büyülü dünyasına kapılmış, pembe düşler içinde savrulmuşlar. "Uzaya dört şeritli yol yaptık desek yine inanırlar" diyenlerin fanatikleri bunlar.

Hala hala
Hala hala @Fark - 2 yıl Önce

Yaw hiç mi tanıdığın öğrenci falan yok bunlar sipariş haber biraz kafanızı kullanın yaw.. bir kaç öğrenciye bir sorun isterseniz her gördüğünüze duyduğunuza inanmayın .. 20 yıldır olmayan yurt haberleri bu sene pompalanıyor ona da mı jetonunuz düşmedi.. komedi ya :)

ali2323
ali2323 - 2 yıl Önce

Yav he he

ali2323
ali2323 - 2 yıl Önce

Kahvaltıda sana da koyilermiş
Onu da yazın

SIRADAKİ HABER

banner137