Elazığ’da Vatandaşlara Doğalgaz Uyarısı!

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede doğalgaz basıncını azaltmak için Elazığ’da kamu kurumlarında ve organize sanayi bölgesinde doğalgaz kesintisi yaşanacak. Aksa doğalgaz ise konutlardaki vatandaşları uyararak Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılmasını istedi.

Elazığ’da Vatandaşlara Doğalgaz Uyarısı!

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Depremin ardından bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ederken doğalgaz tüketimi konusunda da kısıtlanmaya gidildi.

Doğalgazın basıncını azaltmak için Elazığ’da kamu kurumlarında ve Organize Sanayi Bölgesinde doğalgaz kesintisi yaşanacak.

Aksa doğalgaz ise konutlardaki vatandaşları uyararak Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılmasını istedi.

Aksa doğalgaz tarafından yapılan açıklamada, “BOTAŞ hattının tamir işlemi bitirilene kadar afet bölgelerindeki depremzedelerin hızla doğal gazla buluşturulabilmesi ve Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması ve hayati önem haricinde tüketim gerçekleştirilmemesini bildiririz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137