Elazığ’da son günlerde siyasi bir hareketlilik yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın ziyaret ettiği Elazığ için şimdi de MHP ve İYİ Parti harekete geçti.

LEYLA ŞAHİN USTA ELAZIĞ’A GELMİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, geçtiğimiz hafta sonu Elazığ’a gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmuştu.

Partililerle, STK Temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, sorunları dinleyerek not almıştı.

MERAL AKŞENER ELAZIĞ’A GELİYOR

Leyla Şahin Usta’nın incelemelerinin ardından bu kez Elazığ’a İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geleceği açıklandı. Önce 4 Kasım diye duyurulan ziyaret ardından 5 Kasım’a ertelendi. 5 Kasım tarihinde Elazığ’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kovancılar ilçesi ve Elazığ şehir merkezinde incelemelerde bulunacak.

YAŞAR YILDIRIM ELAZIĞ’A GELİYOR

Elazığ’daki siyasi ziyaretler 7 Kasım Pazar günü de devam edecek. Pazar günü MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberindeki MHP’li Milletvekilleri ve MYK üyeleriyle birlikte Elazığ’ı ziyaret edecekler. Gün boyu şehirde incelemelerde bulunacak olan heyet vatandaşları da dinleyecek.

ZİYARETLER ERKEN SEÇİM HABERCİSİ Mİ?

Bir hafta içerisinde üç siyasi partinin üst düzey yöneticilerini ağırlayacak olan Elazığ’da yaşanan bu siyasi hareketlilik akıllara erken seçim mi olacak sorusunu getirdi. Kulislerde siyasi partilerin Elazığ’da seçim hazırlığı yaptığı konuşulurken bu ziyaretlerin erken seçimin habercisi olup olmadığı merak konusu oldu.