GSB Elazığ Yurtları depremzedeleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığı gibi ramazanda da yalnız bırakmıyor, iftarda aynı sofrayı paylaşıyor. Yurtlarda kalan depremzedeler için yemekhanelerimizde tüm hijyen kurallarına uygun olarak  sahur ve iftar menüleri hazırlanıyor.

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu Aşçısı Abdürrahim Bal depremzedelerden razı olduklarını söyledi.

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu Aşçısı Abdürrahim Bal, “  Ramazan ayına girdik ramazandan önce günde 3 öğün yemek veriyorduk. Ramazanda oruç tutmayan depremzedeler için 4 öğün vermeye başladık. Her türlü iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Biz onlardan razıyız inşallah onlarda bizden razıdır” dedi.

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu Diyetisyeni Fatih Bayram da depremzedelere verdikleri hizmetten mutlu olduklarını dile getirdi.

İl Genel Meclis Toplantıları İkinci Oturumu İle Devam Etti İl Genel Meclis Toplantıları İkinci Oturumu İle Devam Etti

Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu Diyetisyeni Fatih Bayram , “ Yurdumuzda 2500-3000 kişilik yemek hazırlıyoruz ve şuan ramazan olduğundan dolayı 4 öğün yemek vermekteyiz. Mevcudumuz maksimum 2850 kişi. Depremzedelere hizmet ettiğimizden dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yurtta kalan ve Malatya’dan gelen depremzede vatandaş evleri kadar rahat ettiklerini yurdun sıcak yuva olduğunu ifade etti.

Depremzede ise, “ Sahur da her şey güzeldi çeşit çeşit şeyler vardı güzel bir sahur geçirdik. Evimizden daha rahatız burada. Tabi insan ne de olsa evini arıyor evimizdeki sıcaklık hiçbir yerde yok. Ama burada her şey rahat evimizde bulamadığımız imkanlar burada var” dedi.