Elazığ’dan Bursa’ya Uzanan Kan Davasında 1 Kişi Hayatı Kaybetti

Bursa’da sokakta yürüyen karı koca silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı. Emniyet ekiplerinin yaptığı araştırma sonrası saldırının sebebinin ‘kan davası’ olduğu ortaya çıktı. Ekipler, öldürülen kişinin yakınlarının Elazığ’dan Bursa’ya gittiğini belirledi.

Elazığ’dan Bursa’ya Uzanan Kan Davasında 1 Kişi Hayatı Kaybetti

Bursa’da kendilerini takip eden kişi tarafından tabancayla vurulan Suriye uyruklu Merdan D.'nin (28) öldüğü, eşi Menan D.’nin ise yaralandığı saldırının sebebinin ‘kan davası’ olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.  

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak’ta meydana geldi. Sokakta yürüyen Suriye uyruklu Merdan D. ile eşi Menan D., kendilerini takip eden bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Olay sonrası saldırgan kaçarken, yaralanan çift ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merdan D. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Menan D.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

ELAZIĞ'DA BİR CİNAYETE KARIŞTI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çiftin akrabalarının geçen yıl Ağustos ayında Elazığ'da bir cinayete karıştığını belirledi.

Soruşturmayı cinayet yönünde derinleştiren ekipler, öldürülen kişinin yakınlarının Elazığ’dan Bursa’ya gittiğini belirledi.

Polis ekiplerinin takibi sonucu düzenlenen operasyonla olaya karıştıkları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.  

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa kartal
Mustafa kartal - 2 yıl Önce

Bu Suriyeliler geldi Türkiye'de düzen kalmadı gönderin gitsinler.

SIRADAKİ HABER

banner137