Elazığ’ın BAL’da 3 Takımı Olacak 

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Elazığ’ın yine 3 takımla temsil edileceğini açıkladı.

Elazığ’ın BAL’da 3 Takımı Olacak 

GÜR: MAÇLARIMIZIN 30-31 EKİMDE BAŞLATILMASI PLANLANIYOR

BAL'da 2021-22 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, yaptığı açıklamada Elazığ’ın yine 3 takımla BAL'da yer alacağını açıkladı. Toplam 278 takımın BAL’da mücadele etmek için başvuruda bulunduğunu kaydeden Gür, bu takımlardan 263’ünün başvurusunun kabul gördüğünü belirtti. Yeni sezonda mücadele edecek 249 takımın BAL’da, 14’ünün ise geçen sezon TFF 3. Ligden düştüğüne dikkat çeken Gür, “Saha denetimleri yapıldıktan sonra statü yayınlanıp gruplandırmalar yapılacak. TFF Sağlık ve Bilim Kurulunun onayı doğrultusunda maçlarımızın 30-31 Ekimde başlatılması planlanıyor. Yeni sezonda Elazığ'ımız yine üç takımla Bölgesel Amatör Ligde yer alacak. Fırat Üniversitesi, Elazığ Yolspor ve Kovancılarspor’a yeni sezonun hayırlı olmasını diliyor, tüm takımlarımıza sakatlıksız kazasız belasız bir sezon temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Aday geliyor.
Aday geliyor. - 3 yıl Önce

Yeni dönemde ASKF başkanlığı değişecek, vizyon ve bilgi sahibi müthiş bir spor adamı geliyor. Güçte var, parafa var kabiliyette var. Arkadındaki destekte büyük yerden olacak...Elazığ amatörü ve dolayısıyla sporu uçacak.

Bende duydum
Bende duydum @Aday geliyor. - 3 yıl Önce

Bomba bir isimmiş, Arkasıda Ankaraya dayalıymış.

Bekir
Bekir - 3 yıl Önce

ASKF Başkanı işinin ehli bir isim,

SIRADAKİ HABER

banner137