Elazığ’da 2021 yılının en başarılı meslek gruplarına yönelik, Elazığ’ın Enleri ödül töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa; AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, kurum müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri, iş sanat, siyaset ve medya camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Organizatör Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara, gerçekleştirilen organizasyona büyük bir emek verdiklerini söyledi.

Başkan Kara, “Bu geceye yaklaşık 50 gündür çalışıyoruz. Sizler için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çok şık program kurduğumuzu düşünüyüruz. Bu geceye hazırlanırken bazı kriterler belirledik. Her sektörün kendine has kriterleri var. Bu kriterleri yaklaşık 10 kişilik bir yönetim kurumumuzla belirledik. Kimsenin hakkını yememek adına böyle bir sistem kurduk” ifadelerini kullandı.

Törende konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı Afrika gezisinde Türk işadamlarının başarısını görme fırsatı bulduklarını belirtti.  

Törende; Kanal Fırat Televizyonu’na 5 ödül birden geldi.

Yılın En Başarılı Biyografi ve Belgesel Programı ödülü Bir Ömür Geçti Programı Sunucusu Özlem İspir Annak’a, Yılın En Başarılı Gündüz Programı ödülü Milad’ın Mutfağı Programı Sunucusu Milad Erdoğmuş’a, Yılın En Başarılı Spor Programı ödülü Maraton Programı Sunucu Coşkun Kamaç’a, Yılın En Başarılı Müzik Programı ödülü Tekinle Muhabbet Programı sunucusu Tekin Bulut’a, Yılın En İyi Erkek Ana Haber Sunucusu Serkan Aksakal’a takdim edildi.

Öte yandan; Kanal 23 televizyonu da ödül gecesinde ödüle layık görüldü. Yılın En Başarılı Ana Haber Kadın Spikeri ödülünü Ceylan Tümen, Yılın En Başarılı Hafta Sonu Haber Spikeri ödülünü Alper Karakulak, Yılın En Başarılı Aktüel Programı ödülünü Yakup Sağlam, Yılın En Başarılı Gündüz Kuşağı Kadın Programcısı Melisa Coşkun ve Yılın En İyi Kültür ve Sanat Programı ödülünü Ahmet Bulut aldı.

Çok sayıda meslek grubuna ödül verilen gece, Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah konseriyle devam etti.