Elazığ’ında Dahil Olduğu Anadolu Teknikerler Federasyonu Kuruldu

Aralarında Elazığ’ında bulunduğu 6 ilin dernekleri bir araya gelerek Anadolu Teknikerler Federasyonu’nu kurdu. Elazığ Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut’ta kurulan federasyonun başkan yardımcılığı görevine getirildi. 

Elazığ’ında Dahil Olduğu Anadolu Teknikerler Federasyonu Kuruldu

Ankara, Elazığ, Kırıkkale, Van, Batman, Siirt illerinin Teknikerler Dernekleri bir araya gelerek Ankara merkezli Anadolu Teknikerler Federasyonunu kurdu.

Elazığ Teknikerler Derneği Başkanı Zuhal Bulut’ta kurulan federasyonun Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

Federasyon hakkında açıklamalarda bulunan Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kurucu Üyesi Zuhal Bulut, “Yıllardır kurulması amaçlanan Teknikerler Odasının ilk aşaması olan Federasyon çalışmalarımız diğer illerimizin de destekleriyle 19 Aralık pazar günü Ankara’da yapılan toplantıyla kuruldu. Bir çatı altında toplandığımız federasyonumuzla teknikerlerimizin sorun ve çözümleri için çalışıp, onların güçlü sesi olacağız. Federasyonumuzun tekniker camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, federasyon başkanımız Ertan Kılıç başta olmak üzere   emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine ver yerdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137