Elazığlı Firma Almanya Anuga Fuarında

Almanya'da nargile ve mangal kömürü alanında faaliyet gösteren Elazığ'ın dünyaya açılan penceresi Gakgo Kohle Firması Anuga fuarına katıldı. İşletme sahibi Hemşehrimiz Murat Yerlikaya, güzel dönüşler aldıklarını söyleyerek, hedeflerini sıraladı.

Elazığlı Firma Almanya Anuga Fuarında

Almanya’nın Köln kentinde 9 Ekimde ziyaretçilere kapılarını açan Dünya’nın en büyük gıda ve içecek fuarı Anuga 2021 ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Fuara dünyanın farklı 97 ülkesinden 4 bini aşkın firma ile katılırken, Türkiye 290 firma ile katılım sağladı.

Türkiye, fuara en fazla katılım sağlayan 4'üncü ülke olurken, Türk şirketlerindende Elazığlı firma restoran, mangal ve nargile kömürü üzerine katıldı.

Firma kurucusu Elazığlı iş insanı hemşehrimiz Murat Yerlikaya, Almanya’da düzenlenen Anuga fuarına katıldı.

YERLİKAYA: ÇOK GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Almanya’da nargile ve mangal kömürü alanında faaliyet gösteren Elazığ’ın dünyaya açılan penceresi Gakgo Kohle işletmesi ile Anuga fuarına katıldıklarını söyleyen hemşehrimiz Murat Yerlikaya, “Türkiye’den, Elazığ’dan Karaçalı Firmasının kurucusuyum. Burada da Gakgo  Kohle firması olarak katılıyoruz. Buradaki bizim şubemiz Almanya’da ve tüm Avrupa’da mangal kömürü, restoran kömürü ve piknik kömürü ayrıca nargile kömürü olarak dağıtım yapıyoruz. Markalarımız var, bu markaların tanıtımını yapıyoruz. Anuda fuarına katıldık. Çok memnunuz. Çok güzel dönüşler alıyoruz. Biz 15 yıldır bu sektördeyiz. 15 yıldır dünyanın 45 ülkesine ihracatımız var, müşterilerimiz var. Dünyadaki satıcılara, alıcılara bir şekilde markalarımızın, şehrimizin, ülkemizin tanıtımını yapıyoruz ve ihracat yapıyoruz. Daha fazla kullanıcıyla buluşmak istiyoruz. Bundan dolayı bu fuara katıldık. Bu fuardaki geri dönüşlerden çok memnunuz. Müşterilerle tanışıyoruz. Bu yüzden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

YERLİKAYA: BURALARI GÖRMELERİNİ TAVSİYE EDERİM

İşletme sahiplerinden Murathan Yerlikaya, “Aslen Elazığlıyız. Türkiye’de Karaçalı Kömür Firmasının sahibiyiz. Almanya’da Gakgo GMA kuruluşumuz var. Bütün Avrupa’ya dağıtım yapıyoruz. Bizim ana kalemler olarak sadece restoran kömürü ve mangal kömürü ayrıca nargile kömürümüz var. Onun dışında restoranların bütün ihtiyaçlarını buradan temin ediyoruz. İki sene önceki fuara ziyaretçi olarak katılmıştık. Burayı dikkatli bir şekilde gezip gördük. Daha sonra bu sene yapılan fuara katılımcı olarak katıldık. Çok iyi bir potansiyel var burada. Bize gelen ilgiler çok iyi. Hedefimiz Avrupa içinde bütün ülkelere direkt olarak satış yapmak. Bunun dışında dünyanın diğer farklı ülkelerine satış yapmak. Şu an aktif olarak 45 farklı ülkeye satış yapıyoruz. Türkiye’de de bayilerimiz var. Özellikle Almanya’da çok aktif bir şekilde çalışıyoruz. Fransa, Belçika ve Hollanda’da da aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk firmaları buraya gelip bu fuardaki firmaları ziyaret etmelerini, buraları görmelerini tavsiye ederim. İnsanlarla diyalog kurup, kontak kurmalarını tavsiye ederim. Sonuçta herkes bir gün Avrupa’da iş yapmak isteyecektir. Bu tür firmaların burada büyük avantajı olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137