Türkiye Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) bünyesinde faaliyet gösteren Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTOP) tarafından ödül töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törende Elazığlı Devlet Sanatçısı ve Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan'a kültür hayatına yapmış olduğu katkılardan dolayı Vefa Ödülü verildi.

TURAN: ÖDÜLÜ ELAZIĞLILAR ADINA ALIYORUM

Ankara Ticaret Odası (ATO)' da düzenlenen törende platform koordinatörü Avukat Celalettin Solmaz'dan ödülünü alan Mustafa Turan bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu ve ödülü Ankara'daki tüm Elazığlılar ile tüm sanatçılar adına aldığını ifade etti.

Öte yandan Elazığlı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından her yıl düzenlenen "Ankara'ya Değer Katanlar" ödül töreninde Ankara'daki sivil toplum kuruluşlarına yaptığı çalışmalardın ve katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

SUNGUROĞLU: ELAZIĞ’A GÜCÜMÜN YETTİĞİNCE DEĞER VE KATKI SUNMAYA ÇALIŞACAĞIM

Ankara Ticaret Odası (ATO)'da düzenlenen törende Sunguroğlu, yaptığı açıklamada “Ankara'ya tıp eğitimi için geldiğim yıllardan itibaren Ankara'da yaşadım ve gerek doğduğum şehir olan Elazığ'a gerek doyduğum şehir olan Ankara'ya ve güzel ülkemize gücümün yettiğince değer ve katkı sunmaya çalışacağım” dedi.

Kadirhan Sunguroğlu, Geçtiğimiz günlerde de Uluslararası Basın Ödüllerine de layık görülmüştü.