Necip Güngör Kısaparmak Lisesi Radyo Televizyon (RTV) Alanı öğrencileri tarafından çekilen “Ben yürüyorum, ya siz?” adlı kısa filmin elde ettiği birincilik ödülü, Bakan Derya Yanık tarafından takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde ASHB tarafından “erişilebilirlik” teması ile düzenlenen ve Necip Güngör Kısaparmak Lisesi RTV alanı öğrencilerinin “Ben yürüyorum, ya siz?” adlı kısa filmle birinci olduğu yarışmanın ödül töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde gerçekleştirilen törene film ekibini temsilen öğrenciler, Fatma Nur Çelik ve Süleyman Seçkin katıldı.

ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR

Bakanlık tarafından Ankara’ya davet edilen öğrenciler, RTV Alan Öğretmeni Dilber Karcı ve Derya Saklav eşliğinde önce Ata’nın huzuruna çıktı. Anıtkabir’i gezen ve elde ettikleri başarıyı Gazi’ye armağan eden öğrenciler, sonrasında törenin düzenleneceği Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesindeki yerlerini aldı. Tören kapsamında önce yarışmada dereceye giren şiirler seslendirilerek kısa film ve resimler konukların beğenisine sunuldu.

“MUTLU VE GURURLUYUZ”

Ardından dereceye giren yarışmacılar sahneye çağrıldı ve ödülleri takdim edildi. Kezban Kinter, Esmanur Polat, Ardacan Ekşi, Sudenaz Hetto, Rümeysa Doğan ve Tuğçenaz Karataş’ın oluşturduğu film ekibini temsilen sahneye çıkan öğrenciler Fatma Nur Çelik ve Süleyman Seçkin, ödülü Bakan Derya Yanık’ın elinden aldı.

Tören sonrası Bakan Yanık’la fotoğraf çektiren ve kısa süre sohbet etme fırsatı bulan öğrenciler, “Arkadaşlarımızı temsilen törene bizler katıldık ancak bu bir ekip işi. Her bir arkadaşımız ekibin önemli bir parçasıydı. Okulumuzun adını duyurduğumuz ve elde ettiğimiz başarıdan dolayı mutlu ve gururluyuz.” İfadelerini kullandı.