Elazığlı Polis Memuru Uğur Bulut İçin Malatya’da Tören Düzenlendi

Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Elazığlı Uğur Bulut, namaz kılarken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli Polis Memuru Uğur Bulut için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Elazığlı Polis Memuru Uğur Bulut İçin Malatya’da Tören Düzenlendi

Türkiye Muharip Elazığ Şube Başkanı Mahmut Bulut’un kardeşi ve AK Parti Eski İl Başkanı ekonomist Nevzat Ülger’in yeğeni Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelede (KOM) çalışan Elazığlı polis memuru Uğur Bulut namaz kılarken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli Polis Memuru Uğur Bulut için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Saygı duruşuyla başlayan törende, Uğur Bulut’un öz geçmişi okundu, İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi.

Törene Vali Aydın Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, ailesi ve emniyet mensupları katıldı.

Edilen duaların ardından tören sona ererken Uğur Bulut’un cenazesi memleketi Elazığ’a gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2021, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.rabbim sevenlerine sabırlar versin.

Rıfat ILGAZ
Rıfat ILGAZ - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.

BATTAL GAZİ 44
BATTAL GAZİ 44 - 2 yıl Önce

Ne mutlu ölüm. Herkese nasip olmaz! Şehidimize Allah (cc) rahmet etsin, yakınlarına sabrı cemil versin. Tüm emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137