Elazığlılar Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’ı SKM Açılışında Bağrına Bastı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış töreninde vatandaşlar “O sene bu sene” diyerek slogan attılar.

Elazığlılar Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’ı SKM Açılışında Bağrına Bastı

Elazığ’dan Bağımsız Milletvekilli Adaylığını açıkladıktan sonra gittiği her platformda büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi de büyük bir coşkuyla açıldı.

“ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR”

Genç yaşlı kadın erkek büyük bir katılımın yaşandığı SKM açılışı adeta mitinge döndü. Vatandaşlar dakikalarca Prof. Dr. Yasemin Açık’la ilgili sloganlar attı. “Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık alanda kendisini bekleyen vatandaşlarla buluştu.

PROF. DR. AÇIK: ŞEREF VERDİNİZ

Büyük bir coşku ve sevgi seli içerisinden geçerek kürsüye çıkan Prof. Dr. Yasemin Açık, “Sizlerden aldığımız güçlü destekle Elazığ Bağımsız milletvekili adayı olarak çıktığımız bu yolda, bugün burada sizlerle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezini açacağız. Hoş geldiniz, şeref verdiniz”

“ŞİMDİ, YENİ HİZMETLERE KOŞMANIN GÜÇLÜ ADIMLARINI ATIYORUZ”

Şehrin ortak aklının SKM açılışında attığını belirten Prof. Dr. Yasemin Açık, “Bu şehirde doğan, bu şehirde yaşayan ve yatırımlarını, akademik ve sivil topum örgütü çalışmalarını bu şehirde yapan Elazığ aşığı bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bizim Elazığ aşkımız ve sevdamız sözde ve sloganda değil, özde ve yürekte olan bir sevdadır; Bu sevdaydı,  yatırımlarımızı bu aziz şehre yaptıran. Bu sevdaydı, 5 bin dolayında hemşerimizin istihdamıyla şehrimize değer katan. Şimdi, bu sevdamızı ve Elazığ aşkımızı sizlerle birlikte daha da büyütmek ve şehre her alanda hizmete dönüştürmenin heyecanını yaşıyoruz. Şimdi, yeni hedeflere ve yeni hizmetlere koşmanın güçlü adımlarını atıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KISMET BUGÜNEYMİŞ”

Elazığlı vatandaşlardan destek isteyen Prof. Dr. Açık, “Sizler, bu kardeşinizi yıllar öncesinden beri vekâletinize layık görüyorsunuz. Bunu her zaman en güçlü bir şekilde haykırdınız ve destek verdiniz. Yasemin Hocamız, ablamız, bu şehre en güzel hizmetleri getirir dediniz. Ama kısmet bugüneymiş. Kısmet, çok güvendiğim, çok inandığım, sırtımı yasladığım ve bu güne kadar desteğini esirgemeyen siz değerli hemşerilerimizin kararı ve iradesinin tecelli edeceği bu güneymiş. Kısmet, Rabbimin nasip etmesiyleymiş” şeklinde konuştu.

“DEĞERLİ ABLALARIM, BACILARIM, KIZ KARDEŞLERİM”

Konuşması vatandaşlar tarafından sık sık sloganlarla kesilen Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara seslenerek, “Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel yaşam alanlarında daha fazla sayıda ve etkinlik düzeyinde yer almaları ve daha görünür olmaları için omuz omuza çalıştık, mücadele verdik. Şimdi şehrimiz için çok daha büyük projeler yapmak, çok daha güçlü hizmetler sunmak için yine hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“GELECEĞİMİZ, UMUDUMUZ, GENÇ KARDEŞLERİM”

Gençlere de seslenen Prof. Dr. Yasemin Açık, “Sizlerin varlığı, heyecanı ve enerjisi, benim için adeta kesintisiz güç kaynağı oldu. Elazığ’ın geleceğinde en büyük söz hakkı sizindir. Bu seçimin kaderini ve şehrin geleceğini siz belirleyeceksiniz. Siz aynı zamanda Elazığ’ın yeniden şahlanışının da öncüleri olacaksınız. Gelecek beş yılda Elâzığ’ın gençlerinin hedefleri için, hayalleri için ve de ideallerini hayata geçirmek için sizlerle takım ruhu içerisinde çalışmak bizim en büyük hedefimiz olacak” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu sözleri gençler tarafından büyük alkış topladı.

SKM AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Prof. Dr. Yasemin Açık, “Yasemin hocanızı önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Konuşmanın ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Prof. Dr. Yasemin Açık ile fotoğraf çektirmek isteyenler izdiham oluşturdu.

Video:

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 22:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137