Temsilcimiz Elazığspor, Kahta 02 Spor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etti.

Müsabakanın ardından ardından Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın ve futbolcu Yiğitcan Erdoğan maçı değerlendirdiler.

AYDIN: OYUNCULARIMIN PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUM

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ederim. Özellikle ilk yarı çok iyi oyun oynadılar. İlk devre golü bulmamız lazımdı atamadık. Yine çok basit ayağımızdaki topları kaptırıyoruz. Rakiplerimiz hep kontradan buluyorlar. Biz tam hücuma çıkıp pozisyon üreteceğimiz yerde o da gençliğin verdiği, tecrübesizliğin verdiği çok basit hatalar yapıyoruz. Eğer o hatalar yapmamış olsak çok daha farklı skorlar, daha farklı oyunlar oynarız ama her geçen gün çalışıyoruz. Gün geçtikçe bu eksiklerimizi en aza indirmeye daha tempolu, daha istekli oyun anlamında ben geldiğim günden beri bu yana mağlup olduğum maçlar da dahil oyuncularımın bütün oynadığı oyunlardan performanslarından memnunum” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: BU ARMANIN YAŞAMASI LAZIM

Yiğitcan Erdoğan, “Biz rahatlamadık. Daha rahatlamamız için çok yol var. Kardeşlerim bütün şehrin yükünü omzuna almış vaziyette. Gerçekten streste bazı hatalar da bundan kaynaklanıyor. Çünkü asıl olan bu armayı yaşatmak. Bu armanın yaşaması lazım” dedi.