Yıllar sonra tekrar 2. Ligde mücadele edecek olan Birevim Elazığspor, rakiplerinden bazılarıyla tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Tarihinde ilk kez karşılaşacağı rakiplerinden biri de ligin ilk maçında deplasmanda misafir olacağı Bayburt Özel İdarespor…

Müsabakalarını 5 Bin kişilik Gençosman Stadyumu’nda oynayan Karadeniz temsilcisi, geride bıraktığımız sezonda şampiyon olarak 2. Lig’e yükselmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig’de 31 Ağustos’ta start alacak olan yeni sezona sayılı günler kala takımlar bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirmeye devam ediyorlar.
Bu bağlamda sezonun ilk haftasında 1 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Birevim Elazığspor’u konuk edecek olan Bayburt Özel İdarespor, bu sezon yeniden yükseldiği 2. Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor.
1973 yılında kurulan ve tarihinde pek de önemli bir başarısı bulunmayan Karadeniz temsilcisi, aynı zamanda temsilcimiz Birevim Elazığspor’la da tarihinde ilk kez  karşı rakip olacak.


Yeni sezon öncesi toplamda 10 transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Bayburt Özel İdarespor, müsabakalarını 5 Bin kişi kapasiteli Gençosman Stadyumu’nda oynuyor.
Elazığ’a 396 Kilometre mesafede bulunan Bayburt, Bordo-Beyazlı temsilcimizin yeni sezondaki yakın deplasmanlarından biri olacak.
Kurum takımı olmasına karşın Bayburt halkının sahiplenerek ciddi bir destek verdiği Bayburt Özel İdarespor, iç saha maçlarını genelde dolu tribünler önünde oynuyor.